Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Franču komēdija ar Džeinu Fondu galvenajā lomā

EasyGet.lv, 28.02.2013. 11:22

No 8. marta Kino Citadele skatāma franču komēdija „Ja nu mēs visi dzīvotu kopā?" (Et si on vivait tous ensemble? 2011), informē filmu studijas Rija pārstāve Baiba Bože. Filma ir amizants un humorpilns stāsts par piecu draugu kopdzīvi zem viena jumta.
Franču komēdija ar Džeinu Fondu galvenajā lomā

„Tas ir dīvaini. Mēs plānojam visu: mēs apdrošināt mūsu automašīnas, mūsu mājās, mēs pat apdrošināt savu dzīvi. Bet mums nav ne mazākās domas par mūsu pēdējiem gadiem," atzīst Žanna (Dzeina Fonda).

Režisors Stefans Robelins savā filmā sapulcinājis lielisku aktieru ansambli: spilgtās lomās redzēsiet Džeinu Fondu, Džeraldīnau Čaplinu, Pjēru Ričardu, Gaju Bedosu, Klodu Riču un Danielu Brulu.

Pieci tuvi draugi, pieci atšķirīgi raksturi un samezglojušās dzīves: Kloda sirds kļuvusi vārga un vairs nespēj turēt viņa neremdināmo kaisli; Žanam tiek liegtas viņa tiesības – apdrošināšanas kompānija uzskata, ka viņš iekļaujams paaugstinātā riska grupā, un viņam atsaka polisi; Annija ar dārga dārza baseina palīdzību vēlas atkarot mazbērnu uzmanību; Žanna slēpj smagu slimību, bet Albērs nemana, ka paša atmiņa bieži izspēlē ar viņu jokus. Risinājums ir viens - dzīve visiem kopā vienā mājā.

Iemeslu, kādēļ mesties tādā avantūrā, netrūkst: Kloda dēls jau izvēlējies viņam istabu pansionātā, Albēra meita atdevusi viņa suni patversmē bez viņa piekrišanas, neviens no pieciem draugiem nav gatavs atteikties no savas neatkarības – vismaz pagaidām ne. Lai atvieglotu mājas soli šajā kopdzīvē, Žanna nolīgst studentu Dirku, kurš pārceļas uz dzīvi Annijas un Žana mājā...

Filma skatāma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās, tās garums – 96 minūtes.

Foto: Kadrs no filmas „Ja nu mēs visi dzīvotu kopā?". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV