Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Francijas institūts piedāvā filmu "Visi nenomira, bet visi tika piekauti"

EasyGet.lv, 05.03.2013. 13:25

13. martā plkst. 19:00 Francijas institūtā Latvijā tiks rādīta dokumentālā filma "Visi nenomira, bet visi tika piekauti", kas stāsta par ciešanām darbā.

Kādas īpašas intervijas laikā četras personas stāsta par savām problēmām darbā. Četri speciālisti, kuri viņus uzklausa, mazpamazām izveido saikni starp katra pacienta personīgajām ciešanām un jaunajām darba organizācijas formām.

Katru nedēļu trijās Parīzes apgabala slimnīcās psihologs un divi ārsti pieņem pacientus, kuriem ir problēmas darbā. Konveijera strādnieks, biroja vadītājs, ārstējošais ārsts, veikala vadītājs... Ar intīmu, izteiksmīgu ikdienas situāciju palīdzību filma atklāj ļaunuma banalizācijas izpausmes darba pasaulē. Visi nenomira, bet visi tika piekauti ir kinematogrāfisks tiesas process, kurā neredzama un klusējoša realitāte iegūst satvaru un jēgu - ciešanas darbā.

„Visi nenomira, bet visi tika piekauti”, rež. Marks Antuāns Rudils un Sofija Bruno, (2006, 1h20).

Ieeja bez maksas. Filma franču valodā ar subtitriem angļu valodā.

Nākamais Kino Kluba seanss 20.martā – m/f „Nelikumīgs”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV