Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Asa sižeta detektīvseriāla "Savervētais" 2. sezona kanālā FOX

EasyGet.lv, 08.03.2013. 10:05

Kanāls FOX otrdien, 12. martā, Latvijas skatītājiem sāks rādīt spraiga sižeta detektīvdrāmas "Savervētais" jaunākās sezonas sērijas - tajās atkal varēs sekot līdzi kādreizējā CIP aģenta un programmēšanas ģēnija izveidotajai aliansei, kas glābj nāves briesmās iekļuvušus cilvēkus.

Nekautrīgi atklātas vardarbības ainas, paranoiskas bailes, tehnoloģiju visvarenība, melnais humors - tas viss un vēl vairāk sniegs aizgrābjošu baudu kriminālžanra gardēžiem!

CIP eksaģenta Džona Rīza lomā iejutīsies Holivudas zvaigzne Džims Kavizels, kurš pasaules slavu ieguva ar Jēzus lomu Mela Gibsona filmā "Kristus ciešanas". Viņa partneris programmētāja lomā būs amerikāņu aktieris Maikls Emersons, kuru pirms kāda laika varējām skatīt seriālā "Pazudušie".

Lai cīnītos ar teroristiem, miljardieris Finčs ASV valdībai radījis unikālu ierīci, kas uzrauga visas sakaru ierīces un novērošanas kameras un spēj atpazīt potenciālus draudus Savienoto Valstu drošībai. Iekārta var prognozēt arī parastus noziegumus. Valdībai šis fakts ir vienaldzīgs, tāpēc Finčs ierīces programmā izveido drošības caurumu, lai paša un kolēģa spēkiem varētu glābt nāves briesmās nokļuvušus cilvēkus. Par savu partneri viņš izvēlas CIP bijušo aģentu Rīzu, kurš pēc mīļotās sievietes zaudējuma ir attālinājies no sabiedrības un tiek uzskatīts par mirušu.

Lai izmeklēšanas procesā iegūtu nepieciešamo informāciju, abi varoņi vadās pēc saukļa "Mērķis attaisno līdzekļus!" un nelikumīgi ielaužas ASV noziegumu izmeklēšanas iestāžu datoru drošības serveros. Rīza pieredze izmeklētāja darbā apvienojumā ar Finča finanšu iespējām ļauj viņiem sadzīt pēdas ļaundariem un sagraut viņu noziedzīgos plānus.

"Ja vēl neesat redzējis nevienu šā seriāla sēriju, ir pienācis laiks to darīt. Tas ir lielisks melnās izklaides šovs. Saspēles ķīmija starp abiem galvenajiem varoņiem ir vienkārši izcila," stāsta kāda seriāla fane.

Savukārt kritiķi pauž, ka seriāls "Savervētais" spilgti izgaismo mūsdienās aktuālu tēmu - personas un datu privātumu. Tas parāda veidus un metodes, kā iespējams izsekot ikviena cilvēka atrašanās vietu, novērot viņu un noskaidrot personas datus.

Seriāla scenārija autors ir Džonatans Nolans, kura kontā ir arī jaunākā filma par Betmenu "Melnais bruņinieks atgriežas, savukārt seriāla producents ir J.J.Abrams ("Pazudušie", "Alias").

Seriāls būs skatāms otrdienās pulksten 20.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV