Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Hamilkāra kungs viesosies Artelī

Easyget.lv, 21.03.2013. 12:53

16. un 30. aprīlī “Artelī – gandrīz teātrī” iespējams noskatīties pēc melodramatiskā francūža Ī.Žamiaka lugas „Hamilkāra kungs” veidoto izrādi “Hamilkāra kungs - cilvēks, kas maksā” Ditas Balčus režijā.
Hamilkāra kungs viesosies Artelī

Lugas darbība risinās kādā Parīzes dzīvoklī, kur Aleksandrs Hamilkārs ir uzaicinājis uz darba interviju aktrisi Eleonoru Diroku, Tronšē ielas staiguli Kleo un bezdarbnieku Genolē. Hamilkāra kunga neordinārais darba piedāvājums šokē šos cilvēkus, piedāvājot nopirkt to, ko dzīve tam ar nekaunīgu stūrgalvību liegusi – sievas mīlestību, bērna pieķeršanos un kāda sena, uzticama vīra draudzību. Hamilkāra kungs sev nolemj nopirkt teātra krēslu, lai pēc iespējas ērtāk tajā iekārtotos un svētlaimē baudītu savas dzīves radītās ilūzijas.

Arī režisore Dita Balčus piedāvā krēslu, kurā skatītājs var ērti iekārtoties un ar vieglu franču šarmu izbaudīt izrādi par to – vai visu šajā dzīve ir iespējams nopirkt!

Titullomā Jānis Reinis, lomās Aīda Ozoliņa, Enriko Avots, Egija Silāre, Jānis Mūrnieks vai Kārlis Anitens.

Režisore Dita Balčus, mākslinieks Jānis Jansons, horeogrāfs Alberts Kivlenieks, komponists Juris Kulakovs (izrādē skan arī K. Gardēla, S. Gensbūra un citu franču komponistu mūzika), izrādes tapšanā piedalījies gleznotājs Juris Ģērmanis.

Biļešu cenas: no Ls 5 līdz Ls 10 biļešu paradīzes kasēs – www.bilesuparadize.lv. Sīkāka informācija: www.artelis.lv un www.ditasbalcusteatris.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV