Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Holivudas zvaigzne Kevins Beikons debitē kanālā FOX

Easyget.lv, 03.04.2013. 10:14

No 8. aprīļa pirmdienu vakaros 21.00 kanālā FOX būs skatāms jauns spriedzes seriāls „Sekotāji” (The Following), kurā galveno lomu atveidos populārais Holivudas aktieris Kevins Beikons.
Holivudas zvaigzne Kevins Beikons debitē kanālā FOX

Beikons, kurš uz lielā ekrāna nereti spoži atveidojis dažādus ļaundarus (agresīvais mutants filmā "X-cilvēki"), šoreiz būs labais tēls - FIB aģents Raiens Hārdijs. Viņa partneris būs aktieris Džeims Pjūrfojs (Marks Antonijs seriālā "Roma"), kurš seriālā spēlēs harizmātisku sērijveida slepkavu.

Seriālā stāsts ir par izbijušu literatūras pasniedzēju Džo Kerolu, kuram, izbēgot no cietuma, izdodas izvairīties no nāvessoda par 14 savu studenšu nogalināšanu. Situāciju vēl dramatiskāku padara fakts, ka ļaundaris internetā ir izveidojis savu sekotāju kultu. Viņi ir gatavi bez vārda runas izpildīt ikvienu sava elka pavēli.

Atrast maniakālo slepkavu spēj tikai bijušais FIB aģents Hārdijs, kurš vadīja Kerola pirmo sagūstīšanas operāciju un lieliski pārzina viņa psiholoģiju. Lai gan Hārdijs cieš no alkoholisma, kolēģi lūdz viņu atjaunoties darbā FIB.

Interesants ir fakts, ka masu slepkavniekam ir profesora grāds literatūrā, bet viņa iedvesmas avots - psiholoģisko šausmu un misticisma literatūras ģēnijs Edgars Alans Po.

Ieklausieties, cik aizgrābjoši seriāla treilerī Pjūrfojs skandē rindas no Po slavenā dzejoļa "Krauklis"! Pavisam noteikti sajutīsiet pārdabisku tumša misticisma apvītu gaisotni un dīvainā kārtā - simpātijas pret cilvēku, kam patīk nogalināt. Pazīstamas emocijas tiem, kam nav sveša Po daiļrade, vai ne?

"Pjūrfojs ir burvīgākais sērijveida slepkava pasaulē. It kā ar prātu saprotu, ka nav īsti pareizi jūsmot par viņa atveidoto varoni, bet es nevaru nejūsmot," atzīstas kāda seriāla fane.

Savukārt kritiķi slavē Beikona un Pjūrfoja saspēli. "Viņi sader kopā kā cimds ar roku," sajūsminās kāds recenzents.

Beikons ir saņēmis "Zelta globusu" un vairākas citas balvas. Viņa kontā kopumā ir 70 filmu, tostarp "Noslēpumu upe", "Apollo 13", "Gulētāji" u.c.

Seriāla "Sekotāji" scenārija autors ir Kevins Viljamsons (“Vampīra dienasgrāmatas”, Kliedziens”).

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV