Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Dzejtaurenis lido pretī pavasarim

Easyget.lv, 05.04.2013. 12:54

20. aprīlī plkst.15:00 Zirgu pastā notiks izrāde bērniem “Dzejtaurenis”.
Dzejtaurenis lido pretī pavasarim

“Dzejtaurenis” 2012. gadu pavadīja ar ļoti nozīmīgiem notikumiem, proti, Spēlmaņu nakts balvu nominācijā Gada izrāde bērniem vai jauniešiem, kā arī Baltijas teātra festivāla balvu par izcilību mūzikā. Tādēļ šogad Dzejtaurenis savu lidojumu pretī pavasarim uzsāk ar vēl lielāku prieku un iedvesmu.

"Mums ir patiess prieks, ka Dzejtaurenis var turpināt priecēt mazos un lielos apmeklētājus, jo mēs esam ieguldījuši ļoti lielu darbu un pašiem šķiet, ka tik ļoti maz skatītāju to ir paspējuši noskatīties! Tādēļ šo pavasari sagaidīsim dažādās Latvijas pilsētās, " teic komponists un mūziķis Rihards Zaļupe.

Izrādē “Dzejtaurenis” kustība, tēli, ēnas un mūzika veidos dzejas pasauli. Projektā piedalās laikmetīgās dejas horeogrāfe un dejotāja Elīna Breice, mūziķis un komponists Rihards Zaļupe. Izrādes režisors Varis Klausītājs iedvesmojies no Aivara Neibarta dzejoļu krājuma “Taureņkaraļvalstība”, kas arī ir pamats darbībai uz skatuves.

Izrāde ir veidota bez teksta un tai ir kamerformāts.

Izrādes gaidāmas arī ārpus Rīgas - 22. maijā Ventspils teātra namā Jūras vārti un 23. maijā Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv un visās Biļešu paradīzes kasēs.

Vairāk: www.greenrivermusic.lv un www.zimejumuteatris.lv

Foto: Izrāde “Dzejtaurenis”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV