Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Mākslas un mūzikas dienās Imantā svinēs pavasari

Easyget.lv, 12.04.2013. 09:38

12. aprīlī no plkst.12.00 līdz 17.00 Kultūras un atpūtas centrs „Imanta” turpinās vienu no skaistākajām Rīgas tradīcijām - Mākslas dienas.

Plkst.12.00 Kultūras centra Lielajā zālē Mākslas un mūzikas dienu rīkotāji aicina uz izzinošu prezentāciju par Mākslas dienu vēsturi Latvijā.

Apmeklētājiem būs atvērtas radošas darbnīcas gleznošanā, grafikā un keramikā. Kultūras centra Baltajā galerijā tiks organizēta mūzikas instrumentu izgatavošanas darbnīca, bet Lielajā foajē varēs apmeklēt mākslas valodas un kompozīcijas nodarbības.

Radošās darbnīcas būs atvērtas līdz plkst.16.00, kad Mākslas un Mūzikas dienās veidotos darbus varēs apskatīt improvizētā izstādē.

Mākslas dienās Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” piedalās pazīstami mākslinieki un mākslas pedagogi: Ilze Neilande, Ilgnese Avotiņa, Kristīne Lazdāne un Milvija Žīgure. Mākslinieki dalīsies ar savu redzējumu un profesionālajām zināšanām, kas ļaus apmeklētājiem atklāt mākslu kā ikvienam pieejamu, demokrātisku vides dizaina un vizuālās komunikācijas formu, bet mūzikas instrumentu meistars Andis Retējums palīdzēs to atrast skaņās.

Mākslas un mūzikas dienu dalībnieki un viesi plkst.13.00 un plkst.15.00 aicināti uz instrumentālas grupas GRIFI koncertu Kultūras un atpūtas centra „Imanta” Mazajā zālē.

Plkst.16.00 Lielajā zālē uzstāsies Rīgas Amatniecības vidusskolas koris, bet noslēgumā dejos SOUL TAP. Mākslas un mūzikas dienas Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” noslēgsies plkst.17.00, pulcējot dalībniekus un viesus uz izstādes atklāšanu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV