Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Cirque du Soleil šova Alegría viesizrādes Arēnā Rīga apmeklē 21 tūkst. skatītāju

Easyget.lv, 15.04.2013. 10:53

Noslēgušās daudzām starptautiskām godalgām apbalvotā Cirque du Soleil uzveduma Alegría viesizrādes Rīgā, kas norisinājās no 11. līdz 14. aprīlim Arēnas Rīga amfiteātrī. Piecas izrādes kopumā apmeklēja 21 tūkstotis skatītāju.
Cirque du Soleil šova Alegría viesizrādes Arēnā Rīga apmeklē 21 tūkst. skatītāju

Alegría ir pasaulslavenā Kanādas cirka vizītkarte jau 19 gadu garumā un viens no četriem turnejas šoviem, kas tiek izrādīts arēnā. Arēnās tiek demonstrēti arī uzvedumi Dralion, Quidam, kā arī leģendārajam mūziķim Maiklam Džeksonam veltītais Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour, kas ir viens no ienesīgākajiem šoviem globālajā koncertindustrijā.

Starptautiskais izklaides koncerns Cirque du Soleil piedāvā arī turnejas šovus zem cirka kupola - Varekai, Corteo, Kooza, Ovo, Totem un Amaluna. Šie šovi ierasti norisinās pasaules lielākajās pilsētās vismaz divu nedēļu garumā. Uzvedumi, kuru darbība notiek zem cirka kupola, izceļas ar īpašu grandiozitāti, vecajām cirka tradīcijām raksturīgo atmosfēru un ilglaicīgām viesizrādem.

Pilnu informāciju par šovu Alegría meklējiet: www.cirquedusoleil.com/alegria

Foto no izrādes Arēnā Rīga aicinām aplūkot šeit.

Foto: Cirque du Soleil šova Alegría pirmizrāde. Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV