Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Rīgas latgalieši Jura dienā stāstīs jokus

Easyget.lv, 16.04.2013. 15:50

Lai ar smiekliem ieskandinātu pavasari un ielīksmotu sirdi, biedrības „Latgolys Studentu centrs” Rīgas kopa 23. aprīlī svinēs Jura dienu un plkst. 19:00 kafejnīcā „Lenigrad”, Kalēju ielā 54, rīkos latgaliešu anekdošu stāstīšanas turnīru „Īd[k]ārdynuosim pavasari ar smīklim”.

Pasākumā piedalīsies latgaliešu anekdošu krusttēvs un ābeču kolekcionārs Juris Cibuļs. Savulaik kopā ar Jāni Ločmeli viņš ir izdevis grāmatu „Īdzer veina, lai dzeive feina!”. Būs arī citi Juri un citi anekdošu stāstītāji.

“Ja esi Juris vai zini kādu smieklīgu stāstu latgaliski, nāc uz anekdošu turnīru iedārdināt pavasari,” aicina turnīra rīkotāji. Stāstīt gribētājus organizatori lūdz līdz 22. aprīlim pieteikties pa e-pastu reiga@lgsc.lv vai pirms pasākuma kafejnīcā „Leningrad”.

Anekdošu turnīrs notiks vairākās kārtās, tāpēc der padomāt par dažādas tematikas anekdotēm. Labākajiem stāstītājiem paredzētas balvas. Pasākumā mīļi gaidīti būs ne tikai stāstītāji, bet arī joku klausītāji un smējēji.

Pasākumu organizē jauniešu biedrība „Latgolys Studentu centrs” un latgaliešu kultūras ziņu portāls www.lakuga.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV