Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

“Krievu Koperfildi” ar iluzionistu šovu viesosies Rīgā

Easyget.lv, 18.04.2013. 10:24

9. oktobrī Rīgas Kongresu namā uzstāsies labākie Krievijas iluzionisti - brāļi Safronovi ar jaunu šovu „Brāļu Safronovu brīnumārijs”.

Ilūziju izrāde divu stundu garumā ļaus redzēt ne tikai augstākās klases ilūziju priekšnesumus, kuri tiks izpildīti, izmantojot mūsdienīgākās tehnoloģijas, bet arī iepazīties ar teatrāli muzikālo un horeogrāfisko mākslu Linas Arifulinas režijā. 

Šova idejai nav analogu pasaulē, to izstrādāja brāļi Safronovi personīgi. Skatītāju acu priekšā tiks parādītas neizskaidrojamas parādības, kas pat iesīkstējušam skeptiķim liks noticēt brīnumiem un maģijai. Pateicoties dažādu priekšnesumu izlasei un oriģinālajam uzvedumam, šī programma būs interesanta jebkura vecuma cilvēkiem.

Iļja, Sergejs un Nadrejs Safronovi pirmo reizi savu daiļradi visai valstij demonstrēja 2002.gadā raidījumā „Kas? Kur? Kad?”, tiešajā ēterā veicot triku „Dzīvā cilvēka sadedzināšana”. Kopš tā laika skatītāju acu priekšā pazūd ne tikai priekšmeti, bet zemē tiek ieraksti cilvēki, izraisot skatītājos bailes un sajūsmu.

Līdzās šovprogrammām trīs “krievu Koperfildi” kopā ar A.Cekalo veidojuši trikus muzikālajai izrādei „12 krēsli”, kā arī ikgadējai ceremonijai „Zelta Galoša”, pārsteiguši ar ilūzijām daudzos koncertos, tai skatā, pirmajā A. Pušnoja rokkoncertā, S.Šnurova un grupas „Leņingrada” koncertā u.c. Kopš 2002. gada ir starptautiskā magu kluba Ņujorkā biedri.

Biļetes uz šovu var iegādāties Biļešu servisa kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV