Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Decembrī Rīgā viesosies kubiešu cirks

Easyget.lv, 18.04.2013. 11:26

Ziemassvētku laikā Latvijā viesosies pasaules atzinību guvušais kubiešu cirks ar aizraujošu šovu, kurā priekšnesumi noritēs orķestra pavadījumā
Decembrī Rīgā viesosies kubiešu cirks

“The original Cuban Circus” Arēnā Rīga skatītājus priecēs izsmalcināti, kubiešu tradīcijās ieturēti cirka numuri – gan aizraujošas gaisa akrobātu horeogrāfijas, gan neticami lokanības paraugdemonstrējum un spēles ar uguni, kā arī neiztrūkstošie klauni, vienriteņi, zobenu rijēji un daudzi citi priekšnesumi, kuri vienaldzīgu neatstās nevienu. Īpaši kubieši lepojas ar plastisko meiteņu trio Trio de Contorcion, kas pavisam nesen saņēmušas Grand Prix Cirka festivālā Havanā.

Kubas cirka trupā apvienojušās septiņas akrobātu grupas, 18 mākslinieki, un visi 14 priekšnesumi notiek dzīvās mūzikas pavadījumā. Pavadošais orķerstris „Aire Concierto” nesen ieguvis balvu arī Joven džeza festivālā Havanā.

Kubiešu izcelsmes cirka mākslinieki ir izslavēti visā pasaulē - tie priecē skatītājus tādos atzītos cirkos kā „Krone”, „Propst”, „The Ringling brothers” un citos. The „Original Cuban Circus” uz skatuves apvienojušies labākie no labākajiem.

Kubiešu cirka izrādes Latvijā organizē aģentūra LiveFest, un biļetes uz izrādēm no 19. aprīļa būs pieejamas www.bilesuparadize.lv, kā arī Biļešu tirdzniecības vietās visā Latvijā. Biļešu cenas - 12-30 Ls.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV