Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Pavasara svētki Ģertrūdes ielas teātrī

EasyGet.lv, 23.04.2013. 11:29

Paliem rimstoties un vizbulītēm uzziedot, rīdzinieki un Rīgas viesi aicināti svinēt pavasari Ģertrūdes ielas teātrī, kur vienā nedēļā ir iespējams piedzīvot četras izrādes, piedalīties valodas maratonā un klātienē dzirdēt leģendārās somu grupas koncertu.
Pavasara svētki Ģertrūdes ielas teātrī

25.aprīlī 19.00 un 26.aprīlī 17.00 sirsnīga un humora pilna izrāde „Pietiekami labs”, kura 26.aprīlī tiks spēlēta angļu melē, piedaloties Latvijas izrāžu skates programmā, ko apmeklēs skatuves mākslas profesionāļi no ārvalstīm. Ideja un režija: Andrejs Jarovojs, horeogrāfija: Kristīne Vismane, spēlē: Katrīna Albuže un Kristīne Vismane.

25.aprīlī no 09.00 līdz 23.00 "Atvērtā valodas telpa" gaida visus, sākot no pašiem mazākajiem, lai atvērtu durvis, iepazītu un draudzētos ar valodu. Latviešu valodas aģentūra gādās par programmu visas dienas garumā – pasakas, spēles, konkursi, sacensības, sarunas, diskusijas, lekcijas, dzeja, deja, dziesma, modernās tehnoloģijas, improvizācija, un visa pamatā – vārds. Dalība bez maksas.

28.aprīlī 19.00 emociju metamorfozes dejas un mūzikas valodā izrādē „3/4 ūdens” ar virtuozās koklētājas Laimas Jansones oriģinālmūziku dzīvajā izpildījumā. Izrādē ļoti maz teksta.
Horeogrāfija: Agnese Bordjukova, dejo: Elīna Breice un Sintija Siliņa, mūzika: Laima Jansone.

29. un 30.aprīlī 19.00 mītiskā pasaules skatījumā un folklorā sakņotā izrāde ”Deviņi”, mīts par radīšanu. Izrāde bez teksta.
Ideja un režija: Inga Tropa, spēlē: Lauma Balode un Emīls Kivlenieks, dzīvā skaņa: Arvīds Augšups.

1.maijā 19.00 dejas izrāde „Rezervisti” stāstīs par tiem, kas ir ceļā uz izlaušanos.
Horeogrāfija: Elīna Lutce, dramaturģija: Inga Gaile, dejo: Katrīna Albuže, Eva Vancāne, Kristaps Ceļmalnieks un Sergejs Taraseņa.

2.maijā 20.00 somu grupas „Cleaning Women” koncerts – kā raksta atzīts mūzikas žurnāls WIRE, „Dzīvajā viņi ir absolūts spridzeklis! .. pārsteidzoši oriģināls industriāla art house skanējums”.

Biļetes uz izrādēm un koncertu nopērkamas www.bezrindas.lv un galerijā ISTABA, individuālas un grupu rezervācijas git@git.lv. Biļešu cenas uz izrādēm - Ls 6 (pilna), Ls 3 (ar atlaidi – studentiem, skolotājiem, skolēniem, pensionāriem). Biļešu cena uz koncertu Ls 6. Dalība "Atvērtās valodas telpas" norisēs bez maksas.

Teātra adrese: Ģertrūdes iela 101a [iekšpagalma māja]. Papildus informācija par teātri un teātra programmu: www.git.lv

Foto: Izrāde "Rezervisti". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV