Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Deju konkursā dejos Diāna Pīrāgs ar savu saderināto Frenku Cesto

Easyget.lv, 03.05.2013. 16:38

5. maijā Kīpsalas hallē plkst. 18.00 norisināsies starptautiskais deju konkurss „Magic Dance CUP”, kurā piedalīsies labākie un spilgtākie dejotāji, kā arī pašmāju mūziķi un skatuves mākslinieki. Konkursā par uzvaru cīnīsies arī mūziķe Diāna Pīrāgs un viņas saderinātais – mīļotais vīrietis francūzis Frenks Cesto. Šis pāris uzstāsies kopā ar „studioX1” dejotājiem. Priekšnesums solās būt karstasinīgā latino stilā, kas liks skatītāju gurniem kustēties līdzi.
Deju konkursā dejos Diāna Pīrāgs ar savu saderināto Frenku Cesto

Diānai, tāpat kā viņas mātei, latviešu džeza leģendai Olgai Pīrāgs, piemīt spēcīga balss un tembrs, kas klausītājam liek nodrebēt patīkamā saviļņojumā. Ar mūziku Diāna ir saistīta jau no mazotnes, taču savas profesionālās mūzikas gaitas viņa uzsākusi septiņu gadu vecumā. Diānai tīkamākie mūzikas žanri ir lounge, latino, soulful un house music. Diānas spēcīgā balss ir novērtēta ne tikai Latvijas konkursos un festivālos, bet arī citviet pasaulē. „Privilēģija no šiem pasākumiem, protams, ir iegūt daudz pozitīvu emociju, nevis stresu! Kā arī īstenot un pilnveidot sevi ar katru piedalīšanās reizi,” par savu ieguvumu no šiem pasākumiem stāsta Diāna.

Konkursā „Magic Dance CUP” Diāna Pīrāgs piedalīsies kopā ar savu saderināto draugu Frenku Cesto – uzņēmēju no Francijas (Frenka tēvs ir no Martinika salas, bet māte – no Francijas). Uzaicinājumu piedalīties izteica Latvijas Latino deju federācijas prezidente un “studioX1” direktore Jutas Vanaga. „Es nolēmu piedalīties, jo latino un dejas ir mana dzīve. Frenks vienmēr mani atbalsta, tādēļ mēs ar prieku piekritām pieņemt izaicinājumu piedalīties abi kopā.” Par savu priekšnesumu Diāna priecīgi stāsta: „Mēs dejosim un dzīvosim uz skatuves.”

Diāna un Frenks savas dejotprasmes jau ir iemēģinājuši kizombas pasākumā, kurš notika Rīgā 9. janvārī: „Mēģinājām dejot arī salsu un bačatu. Bija patiešām interesanti! Pasākumā arī iepazināmies ar mūsu konkursa priekšnesuma horeogrāfu Ivanu Salazaru (Ivan Salazar), kurš ir ļoti apdāvināts cilvēks no Kubas!”

Diānas tuvākie nākotnes mērķi ir gatavošanās mūzikas festivālam Uzbekistānā, kurš notiks augustā, kur viņa ne tikai dziedās, bet arī kopā ar Frenku dejos „Magic Dance CUP” deju konkursam sagatavoto priekšnesumu.

Vēro Diānas Pīrāgs un Frenka Cesto mākslinieciskās izpausmes deju studijā ”studioX1”:

Visi konkursa dalībnieki cīnīsies par 6000 eiro lielu balvu fondu, jūras ceļojumu visai deju grupai no „TALLINK”, kā arī citām atbalstītāju sarūpētām balvām. Uzvarētājus noteiks žūrijas un skatītāju balsojums.

Biļetes uz konkursa finālu var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena – Ls 6,50 un Ls 5. Īpašais piedāvājums: pērkot biļeti Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, biļetes cena – Ls 5 un Ls 3. Ar konkursa biļeti bez maksas 5. maijā no plkst. 10.00 Ķīpsalā ir iespējams apmeklēt starptautisko dejas mākslas festivālu „Magic Dance Expo 2013”, kā arī vērot „Magic Dance CUP” pusfināla sacensības (sēdvietas netiek numurētas un norādītas), kas norisināsies no plkst. 12.00.

Uzrādot „Magic Dance CUP” biļeti ikviens vairāku mēnešu garumā pēc konkursa varēs izmantot 10 īpašos piedāvājumus: http://magicdancecup.lv/?link=00800014

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV