Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izdots Ievas Dāboliņas dzejas krājums “Lieta LR2”

Easyget.lv, 14.05.2013. 13:08

Izdevniecība Nordik laidusi klajā Ievas Dāboliņas dzejas krājumu “Lieta LR2”, informē izdevniecības pārstāve Ilze Jākobsone.
Izdots Ievas Dāboliņas dzejas krājums “Lieta LR2”

Krājums ir Ievas Dāboliņas debija literatūrā, ja par tādu neskaita no trim esejām un zīmējumiem sastāvošo“Pasaku par Latviju” kas internetā aplidoja pasauli pirms 2011. gada Saeimas vēlēšanām. Literatūras žurnālā “Latvju Teksti” (Nr.4 / vasara 2011) publicēts stāsts „Zeķubikses”, rakstu krājumā kultūrai un brīvai domai “Jaunā Gaita” publicēti atmiņu stāstījumi „Olimpiāde” un „Cīlīte”. Ievas Dāboliņas publicistes dotības apliecina feļetons “Žēlaba”, kas pēc nolasīšanas Radio SWH izraisīja smieklu vētru sociālajos tīklos.

"Lieta LR2” ir atšķirīga balss intīmu un eksistenciālu pārdomu pārņemtajā Latvijas dzejas telpā.

“Dāboliņas dzeja ir kā pamflets uz zīdpapīra. Patiesības skrejlapa, kas uzrunā nesaudzīgi un tieši. Drukāta uz vismaigākā materiāla un mīlestībā – Latvijai," saka Andra Manfelde.

Grāmata būs pieejama Latvijas lielākajās grāmatnīcās, kā arī izdevniecībā Nordik (Senču ielā 4, 209. kab).

Grāmatas atvēršana notiks ceturtdien, 16. maijā plkst. 19:00 Latvijas 1. rokkafejnīcā, Rīgā, Mārstaļu ielā 1. Autores dzejas lasījumus pavadīs Jāņa Jakovļeva akordeona spēle.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV