Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Jūrmalā „Zaļā zara kabinets” noslēgsies maija beigās

Easyget.lv, 23.05.2013. 10:09

Jūrmalas Mākslinieku namā Muzeju naktī izvērstā aktivitāte „Zaļā zara kabinets”būs atvērta līdz 25. maijam
Jūrmalā „Zaļā zara kabinets” noslēgsies maija beigās

Atsaucoties skatītāju pieprasījumam un Zaļā zara sēdētgribētāju rindām, Mākslinieku nams ir pagarinājis Zaļā zara kabineta apmeklēšanas laiku līdz 25. maijam plkst. 16.00, informē Mākslinieku nama vadītāja Agnese Bule.

Jūrmalas Mākslinieku nams Bulduros, Muižas ielā 6, šogad pirmo reizi piedalījās Starptautiskā Muzeju nakts akcijā. Rīta pusē Mākslinieku nama darbinieki ar „Zaļo zaru” lepni nostaigāja pa Jomas ielu Jūrmalas sezonas atklāšanas svētku gājienā, bet novakarē Mākslinieku nams bija tapis pilnīgi zaļš gan no iekšpuses, gan no ārpuses un tur norisinājās multimediāla mākslas akcija „Zaļā zara kabinets”. Kabinetā bija ieaudzis garākais un zaļākais zaļais zars Latvijā, kura garums sasniedza teju 20 metrus. Visi interesenti varēja ne tikai uz tā pasēdēt, bet arī nofotografēties. Zaļā zara aicinājumam bija atsaukušies daudzi Jūrmalas, Rīgas un citu pilsētu autori, kuru dažādos zaļos un ne tik zaļos darbu varējām skatīt izstādē. Izstādē piedalījās šādi 34 autori, kas par savu ieguldījumu saņēma arī speciālus „Zaļā zara sertifikātus”: Natālija Maļikova, Ina Inta Liniņa Ozoliņa, Undinus, Rita Sirmā, Evija Freidenfelde, Madara Gulbis, Olita Gulbe, Elizabete Melbārzde, Emīls Braunbergs, Antra Jāņkalne, Inguna Kalniņa, Nukzars Paksadze, Baiba Apsīte, Ilze Smildziņa, Inese Ščuska, Jana Mikosa, Ansis Braslinš, Māris Subačs, Arta Lēvica, Zane Zaula, Ingrīda Raudsepa, Laima Kļaviņa, Agnese Apsīte, Santa Miezīte, Ieva Strazdiņa, Antra Ozola, Ivars Miķelsons, Antons Vaivods, Laima Akmentiņa, Māra Mozgire, Rudīte Jēkabsone, Jānis Jēkabsons, Jūrmalas pilsētas internātskola, Liene Ekere, Nils Kauliņš un Agnese Bule.

Akcijas laikā apmeklētāji bija aicināti iebaudīt „Zaļā zara dziru”, lasīt „Zaļo grāmatu”, noslīcināt „Zaļo skaudību”, iebaudīt „Zaļbarību” un turpināt dzīvot „zaļi”.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV