Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Izdota Millijas Džonsones grāmata “Negaidīta romance”

Easyget.lv, 23.05.2013. 14:25

Apgādā “Kontinents” nākusi klajā Romantiskās literatūras gada balvas laureātes Millijas Džonsones grāmata “Negaidīta romance”.
Izdota Millijas Džonsones grāmata “Negaidīta romance”

Millijas Džonsones daiļrade tiek salīdzināta ar Ketrinas Eljotas supergrāvējiem un ir nopelnījusi veselu virkni literatūras balvu, aizkustinot miljoniem lasītāju ne vien dzimtajā Lielbritānijā, bet arī visā plašajā pasaulē.

Līdz Stīvijas un Metjū kāzām atlikušas tikai dažas nedēļas, kad pie Stīvijas ierodas pilsētas mežonīgākais vīrietis ar pagalam sliktu reputāciju – Ādams Maklīns, lai paziņotu Stīvijai nelāgus jaunumus.

Diemžēl jau pēc dažām dienām Stīvija var atcelt kāzas, sakravāt koferus un izvākties no sava līgavaiņa mājas, lai dotos… nekur, jo viņai nav kur iet.

Ādama piedāvājums Stīvijai nāk tieši laikā, taču tas ir vairāk nekā nepieklājīgs, un ko lai iesāk sieviete, kurai nav plašas izvēles iespējas?

Lasītāju iemīļoto Millijas Džonsones grāmatu klāstu papildina jauns stāsts par attiecību pavērsieniem. Romantisks, sirsnīgs un dramatisku kolīziju pilns vēstījums, kura kredo nemainīgi raksturo autores daiļradi – Uzticies savai sirdij!

Romāns "Negaidīta romance" ticis nominēts daudzām literatūras balvām, ieguvis Romantiskās literatūras gada balvu, Romānu rakstnieku Asociācijas Gada balvu, ilgstoši atradies bestselleru sarakstu augšgalā.

Latvijas lasītājam Millija Džonsone zināma kā grāmatu “Baltās kāzas”, “Neprātīgā vasara” un “Vasara bez noteikumiem” autore.

No angļu valodas tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains Artūrs Zariņš, 416 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV