Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Kultūras ekspresiju vakarā „Ziedonis ķirsī” tiksies dzeja, teātris un mūzika

Easyget.lv, 29.05.2013. 11:37

Šodien, 29. maijā, pulksten 19.00 LU Sociālo zinātņu fakultātes kafejnīcā notiks kultūras izpausmju vakars „Ziedoni ķirsī”.

Mūzikas skaņas piedāvās Edgars Mākens no grupas „Gaujarts” un plaukstošā indie grupa „Marko spēlē flautu”. Pasākumu atklās radošās apvienības „Prieka māja” muzikāla un tekstuāla performance.

Dziļu un daudzlāņainu ironijas devu stand-up comedy žanrā sniegs Edgars Bāliņš, Alekss Dinamo, Dana Jurkjāne un Toms Treibergs no etīžu teātra apvienības „Nerten”. Ar savu piedzīvojumiem dzejā dalīsies Krišjānis Zeļģis un Raivis Kapilinskis.

"Ziedonis ķirsī" ir netipiskās kultūras izpausmju pasākums, kas projicē jaunākas kultūras parādības un tendences. Šī būs jau piektā „Ziedonis ķirsī” norises reize. Nosaukuma pirmā interpretācija ir "pavasaris plaukumā" – par to, ko šobrīd redzam dabā un kas ieplūst mūsos. Pasākumu organizē LU Sociālo zinātņu fakultātes Studentu padome un radošā apvienība „Prieka māja”.

Ieeja pasākuma par velti. Apmklētāji aicināti ņemt līdzi uzkodu groziņus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV