Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Rīgā atklās jaunu mākslas telpu

Easyget.lv, 04.06.2013. 12:58

Ar aktiera Andra Buļa jauno monozirādi “Face Book. Post Scriptum” oktobra sākumā atklās mākslas telpu “64 Krēsli”
Rīgā atklās jaunu mākslas telpu

Tuvojoties 2014. gada plašajam kultūras notikumu klāstam, ar īpašu pirmizrādi 4. oktobrī Rīgā tiks atklāta jauna Mākslas telpa “64 Krēsli”, kurā jau šoruden notiks virkne teātra izrāžu un akustisko koncertu, informē Juris Millers.

Mākslas telpa “64 Krēsli” tiks atklāta ar aktiera Andra Buļa jauno monozirādi “Face Book. Post Scriptum”, ko sarakstījusi azerbaidžānu dramaturģe Nargiza Baghiradze. “Šis ir ļoti interesants materiāls, kas ir mūsdienīgs, jo stāsta par cilvēku dzīvi virtuālajā pasaulē, kurā mēs slēpjamies aiz Avatariem un iedomu uzburtas nereālas realitātes”, par topošo jauniestudējumu teic Andris Bulis, piebilstot, ka luga “Face Book. Post Scriptum” tiek iestudēta arī Vācijā un Igaunijā. Latvijas iestudējuma režiore būs Gaļina Poliščuka, kurai šis būs pirmais iestudējums Latvijā pēc vairākiem ārzemēs pavadītiem gadiem.

Lugas “Face Book. Post Scriptum” pirmizrāde notiks 4. oktobrī, bet tai sekos vairāku mūziķu akustiskie koncerti – 18. oktobrī uzstāsies Martin Confused ar savu akustiso koncertu, 21. decembrī Brāļi Ziemeļi aicinās uz Ziemassvētku koncertu “Uzsniga sniedziņš balts...”, 22. decembrī – Niks Matvejevs prezentēs koncertprogrammu “Vēstules Dievam”, savukārt vismazākie skatītāji tiks gaidīti uz Ineses Zanderes un Valda Zilvera muzikālo izrādi “Ziemassvētki Kaķīša dzirnavās” ar aktieri Jāni Skani galvenajā lomā.

Mākslas telpa “64 krēsli” ir privātas iniciatīvas projekts, kas tiek realizēts Rīgā, Marijas ielā 20 – kādreizējā komunālā dzīvokļa telpās, kas atrodas iepretim koncertzālei “Palladium”. Jāatzīmē, ka šī būs Rīgā un Latvijā visaugstāk novietotā koncertu un teātra izrāžu zāle – tā atrodas ēkas piektajā stāvā. Mākslas telpa vienlaikus spēs uzņemt tikai 64 apmeklētājus, tādēļ skatītāji tiek aicināti biļetes iegādāties savlaicīgi. Tās jau ir nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv.

Foto: Andris Bulis. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV