Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Darbību sāk Ineses Galantes Fonds

Easyget.lv, 10.06.2013. 10:21

Ceturtdien, 13. jūnijā plkst. 14:00 viesnīcā Grand Palace Hotel notiks Ineses Galantes Fonda oficiālā preses konference, kuras laikā tiks prezentēta ideja, kādēļ fonds tika izveidots, stāstīts par fonda tuvākā laika projektiem un tā darbības mērķiem ilgtermiņā.

Šis fonds būs liels atbalsts Latvijas kultūrai, kura darbības ietvaros ir plānots organizēt dažādus kultūras un mākslas projektus, bet tā prioritāte ir atbalstīt jaunos latviešu talantus, sniedzot tiem iespēju apmeklēt meistarklases pie pasaulslaveniem profesoriem tepat Latvijā. Fonda darbība paredz atbalstīt klasiskās mūzikas koncertdarbību Latvijā, stimulējot jaunos talantus augstāku mērķu sasniegšanai, informē fonda pārstāve Gunta Skalberga.

Konferencē piedalīsies fonda dibinātāja, operas dziedātāja Inese Galante, fonda direktore Diāna Galante, operas dziedātājs Sergejs Jēgers, „Rīga 2014” vadītāja Diāna Čivle, kā arī Vaira Vīķe Freiberga.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV