Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Moonlight Brunch pasākumu ieskandinās grupa Astro’n’out

Easyget.lv, 12.06.2013. 09:50

Sestdien, 15. jūnijā, no plkst. 17.00 līdz 23.00 bijušās dzērienu rūpnīcas Veldze teritorijā, Matīsa ielas 8 pagalmā, Rīgā, notiks ekoloģiskā restorāna Eco Catering rīkotais Moonlight Brunch, kurā uzstāsies iecienītā grupa Astro’n’out. Uz pasākumu aicināti visi veselīgā un aktīvā dzīvesveida piekritēji, kas novērtē kvalitatīvu un augstvērtīgu pārtiku.
Moonlight Brunch pasākumu ieskandinās grupa Astro’n’out

„Uz pirmo Moonlight Brunch pasākumu ieradās simtiem interesentu. Pozitīvās atsauksmes par notikumu bija pamudinājums rīkot atkārtoti šo kultūras un ēdiena baudīšanas tūri. Līdztekus vēderpriekiem esam sagatavojuši apmeklētājiem vēl papildu pārsteigumus un aktivitātes. Ieviešam Moonlight Brunch par jauku tradīciju rīdziniekiem un pilsētas viesiem,” stāsta Eco Catering vadītājs Rihards Frīdenbergs-Kalniņš.

Ņemot vērā rīdzinieku atsaucību pirmā Moonlight Brunch sezonas atklāšanas pasākuma laikā, Eco Catering komanda nolēma turpināt iesākto un rīkot kultūras pasākumu, kas iederas un papildina Rīgas pilsētvidi. Tāpat kā pirmajā pasākumā, viesiem būs iespēja ne tikai baudīt ekoloģisku ēdienu un dabīgus dzērienus, bet arī novērtēt muzikālos priekšnesumus. Pasākumā piedalīsies grupa Astro’n’out ar koncertprogrammu „Akvārijs”, DJ Artis Volfs, kā arī Alan Guest Star. Noslēgumā būs skatāms grupas Prāta Vētra brīvdabas koncertieraksts.

Pasākumā piedalīsies Eco Catering draugi: ekoloģisko produktu tirgotājs iDille, Skrīveru Mājas saldējums, Natures Gift limonādes, apģērbu un aksesuāru tirgotāji, kā arī būs iespēja doties izbraucienā ar Velo Depo sarūpēto tandēma velosipēdu. Atsevišķas aktivitātes būs veltītas ģimenēm ar bērniem.

Pasākuma mērķis ir pulcēt vienviet veselīgā dzīvesveida cienītājus un laikmetīgas pilsētvides atbalstītājus, lai vairotu kvalitatīvu pilsētas socializēšanās kultūru.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV