Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Populārākā filma Latvijā - “Krāpšanas ilūzija”

Easyget.lv, 18.06.2013. 09:15

Piedzīvojumu trilleris “Krāpšanas ilūzija” (“Now You See Me”) ir skatītākā filma Latvijas kinoteātros. Galvenās lomas filmā par iluzionistu grupu, kas aplaupa bankas, izpilda tādas zvaigznes kā Džese Aizenbergs, Vudijs Harelsons, Aisla Fišere, Deivs Franko, Marks Rufalo, kā arī kino leģendas Morgans Frīmens un Maikls Keins, kuriem šis ir jau ceturtais kopīgais kino projekts.
Populārākā filma Latvijā - “Krāpšanas ilūzija”

Filmu “Krāpšanas ilūzija” pirmizrādes nedēļas nogalē no 14.līdz 16.jūnijam noskatījušies 5748 cilvēki, un šis rezultāts to ierindo pārliecinošā pirmajā pozīcijā Latvijas populārāko filmu topā attiecīgajā nedēļas nogalē. Latvijā filma tiek demonstrēta trīs kinoteātros. Jāpiebilst, ka arī citviet pasaulē “Krāpšanas ilūzija” uzrāda teicamus panākumus, proti, ASV kases ieņēmumi sasniedz 80 miljonus dolāru, bet starptautiskajā arēnā 30 miljonus (filmas iznākšana virknē valstu vēl tikai priekšā).

Otro pozīciju Latvijas filmu topā ieņem animācijas filma “Apslēptās karaļvalsts sargi”, kas savā trešajā nedēļas nogalē uzrādījusi apmeklētības kāpumu, savukārt iepriekšējo divu nedēļu populārākā kinolente, komēdija “Paģiras III” atrodas trešajā pozīcijā. Pārējie nedēļas nogales jaunumi, komēdija “Praktikanti” un asa sižeta filma “Kolibri efekts” atrodas attiecīgi septītajā (1250 pārdotas biļetes) un devītajā vietā (731 biļete).

Kopējais pārdoto biļešu skaits šajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros pārsniedza 20 tūkstošus, un tas ir par sešiem tūkstošiem vairāk nekā tajā pašā laika posmā pirms nedēļas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV