Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Francijas ielu mākslinieki viesosies Kuldīgas pilsētas svētkos

Easyget.lv, 28.06.2013. 15:34

Pēc 2011. gada izrādes „Déambuloscopie” panākumiem trupa „Pipototal” atgriežas Latvijā ar jauno izrādi „Basculoscopie”. Aizraujošā izrāde būs skatāma 17. jūlijā plkst. 23:30 Kuldīgas pilsētas estrādē.
Francijas ielu mākslinieki viesosies Kuldīgas pilsētas svētkos

No 17. līdz 21. jūlijam norisināsies Kuldīgas pilsētas svētki, kuru ietvaros katru gadu tiek godināta kāda no Francijas ielu mākslinieku trupām. Pēc 2011. gada izrādes „Déambuloscopie” panākumiem, trupa „Pipototal” atgriežas Latvijā ar jauno izrādi „Basculoscopie”. Akrobāti, mūziķi un aktieri attīstās un savijās kustīgā dzejiskā pasaulē, kuru apvieno 10 metrus augsta metāliska struktūra – sava veida milzīga mūzikas kaste dēvēta par baskuloskopu. Šī, ar svārstu aprīkotā ierīce, piedāvā iespēju izpildīt akrobātiskus gaisa trikus, trapeces numurus un citus lēcienus, kurus vēl izteiksmīgākus dara kostīmi un maskas. Ar iespaidīgu astronomisku pulksteni, ceļojot cauri laikam un telpai, baskuloskops aicinās skatītājus aizceļot Žila Verna un Leonardo da Vinči iemīļotajā iedomu pasaulē.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV