Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kino blogeri piedāvā fantastikas filmas “Pacific Rim” seansu

Easyget.lv, 11.07.2013. 09:15

12. jūlijā vienlaikus ar pasaules pirmizrādi uz Latvijas lielajiem ekrāniem iznāk fantastikas piedzīvojumu filma “Pacific Rim: Uzbrukums Zemei” (“Pacific Rim”). Filmu uzņēmis režisors un scenārists Giljermo Del Toro (“Ellespuika”, “Pāna labirints”).

“Pacific Rim: Uzbrukums Zemei” ir viens no šīs vasaras vērienīgākajiem kino piedzīvojumiem. Filmā attēlota cilvēces cīņa pret milzu radījumiem, kas iznirst no Klusā okeāna dzīlēm un uzbrūk piekrastes pilsētām. Lai cīnītos ar šiem briesmoņiem, pasaules varenākās valstis apvieno spēkus un izsmeļ teju visus resursus. Tomēr ar to nav gana, jo vienīgais veids, kā cīnīties pret nezvēriem, ir milzu robotu radīšana.

Ceturtdien, 11.jūlijā, kinoteātrī “Kino Citadele” Latvijas aktīvākie filmu blogeri filmas iznākšanai par godu rīko īpašu seansu, kas veltīts gan Giljermo Del Toro talantam, gan šim filmu žanram. Kā ierasts kino blogeru seansos, skatītājiem tiks piedāvāta gan izklaidējoša un izglītojoša prezentācija, gan konkurss, kurā varēs laimēt filmas suvenīrus. Kino blogeru seansi tiek rīkot kopš 2012.gada pavasara, un kopš pirmajiem seansiem tie ir izpelnījušies skatītāju mīlestību gan kvalitatīvo lekciju, gan īpašās atmosfēras dēļ. Šoreiz par informatīvi izklaidējošu programmu pirms filmas seansa atbildīgs ir Sergejs Timoņins, kino bloga www.kinokults.lv autors. Informācija par īpašo seansu kinoteātra “Kino Citadele” mājas lapā www.forumcinemas.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV