Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Restorānā Dārzs apskatāmas Neonillas Medvedevas gleznas

Easyget.lv, 12.07.2013. 09:47

Līdz 11. augustam Restorānā Dārzs, Skārņu ielā 9, sadarbībā ar Galeriju "Mayday" ir apskatāmi Neonillas Medvedevas eļļas gleznojumi izstādē „Ziedi”.

Neonilla Medvedeva ir jauna un talantīga gleznotāja, kas Latvijas mākslas cienītājus jau ir iepazīstinājusi ar savu daiļradi vairākās personālizstādēs. 2008.gadā ieguvusi stipendijas SEB glezniecības darbu konkursā un Borisa Bērziņa zīmējumu konkursā.

„Neonillas glezniecība ir dabiska un konsekventa. Vēlos akcentēt šīs neviltojamās īpašības un vērtības, kuras tieši un vienkārši uzrunā gaišo un pozitīvo mākslas mīļotāja dvēseles dabu (skatītāju), atstājot tumšo pusi nemanāmi snaužam. Konsekventā puse uzskatāmi redzama gleznieciskajā metodē, kurā arī tiek iekodēts vieglums un dabiskais pavasaris, krāsu gaišums, vieglais triepiens, toņu dabiskā gamma, precīzā līniju horeogrāfija,” atklāj gleznotājs Reinis Liepa.

Restorāns Dārzs atrodas Skārņu ielā starp vēsturisko elpu ieskautajām ēku sienām un Vecrīgas senatnīgo bruģi. „Dārznieki” telpas ir veidojuši kā daļu no savas ikdienas, lai restorāna apmeklējums ikvienam būtu kā piedzīvojums un svētku mirklis. Ik uz soļa ir kāds pašdarināts interjera elements, dekors, kas saplūstot ar telpu rada rotaļīgi mājīgu sajūtu.

Restorāns Dārzs, Skārņu iela 9, Rīga. Galdiņu rezervācija +371 2788 77 71. Darba laiks: P., O., T., C. : 12:00 – 23:00, P., S.: 12:00 – pēdējam klientam, Sv.: 12:00 – 23:00. Vairāk: www.restoransdarzs.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV