Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kanālā LNT - jaunākās "Nikita" sērijas

Easyget.lv, 16.07.2013. 11:24

No 30. jūlija otrdienās 23:10 kanālā LNT skatāmas amerikāņu televīzijas seriāla "Nikita" jaunākās sērijas

Pēc trīs gadu slēpšanās Nikita atgriežas, lai iznīcinātu slepenas un noziedzīgas organizācijas plānus. Viņa pieprot cīņas mākslu, turklāt, ir skaista, tāpēc gan sievietēm, gan vīriešiem būs aizraujoši sekot līdzi viņas veiklumam un manevriem ar ieroci. Iepazīstieties, ar jaunāko Nikitas sēriju galveno lomu atveidotājiem! Megija Kū, Lindsija Fonseka, Šeins Vests un Melinda Klārka. Skatieties jaunākās Nikita sērijas no 30.jūlija otrdienās 23:10 kanālā LNT!

Jaunais LNT seriāls Nikita ir amerikāņu televīzijas seriāls, kas pirmizrādi piedzīvoja 2010.gadā Amerikā. Seriāla sižets pamatā ir veidots no franču filmas Nikita, rīmeika Atpakaļ ceļa nebūs (Point of No Return) un 1997.gadā veidotā seriāla Nikita sērijām. 2010.gadā veidotais seriāls Nikita jau ir guvis ievērojamu popularitāti un nopelnījis vairākas prestižu balvu nominācijas kā Emmy, People’s choise awards un citas. Seriāla galvenā varone ir eksotiskā modele un aktrise Megija Kū (Maggie Q). Seriālā galvenās lomas atveido arī Lindsija Fonseka (Lyndsy Fonseca), kura skatītājiem ir pazīstama kā Dilana Matifeira no seriāla Bīstamās mājsaimnieces (Desperate housewifes) un meitas lomas atveidotāja no seriāla Kā es satiku Jūsu māti (How I Met Your Mother), Šeins Vests (Shane West), kurš atveidoja ārstu Reju Barnetu kulta seriālā Ātrā palīdzība (ER), bet Melinda Klārka (Melinda Clarke) ir atveidojusi Džūliju Kūperi seriālā O.C. (The O.C.), kā arī filmējusies Aģents Čaks (Chuck), CSI un Vampīru dienasgrāmatas (The Vampire diaries).

Izjaukt plānus un uzvarēt slikto

Atklājot jaunāko Nikitas sēriju sižetu, visa pamatā ir kāda slepena un noziedzīga organizācija Divīzija, kas nodarbojas ar spiegu un slepkavu trenēšanu. Turklāt daudzi no viņiem ir pilnīgi pārliecināti, ka tas ir valdības uzdevums. Lai pēc iespējas labāk sagatavotos, notiek nelabvēlīgu jauniešu nāves inscenējumi, jo tā viņi papildina savas rindas un var arī trenēt par slepkavām. Taču sieviete Nikita - viena no labākajām audzēknēm, kura reiz aizbēga no slepenās valdības organizācijas, pēc trīs gadu slēpšanās ir atpakaļ, lai iznīcinātu organizāciju un atgūtu taisnību. Nikita liks lietā labākos līdzekļus, viens no tiem, būs nelabvēlīga jaunieša iesūtīšana organizācija, kurš viņai piegādā informāciju. Tas, protams, Nikitai palīdzēs izjaukt Divīzijas plānus.

Seriāla varoņi

Nikitas varoņu vārdi lielākoties ir tie paši, kas 1997.gada seriālā Nikita ar Petu Vilsoni galvenajā lomā. Nikitas treneri Maiklu, kurš vēlāk kļūst par mīļāko, atveido Š.Vests. Interesanti, ka jaunās Nikitas aktrise M.Kū lielākajā daļā epizožu var cīnīties bez kaskadieru līdzdalības. Šajā ziņā seriāla veidotājiem ļoti paveicies, jo tika meklēta skaista sieviete, kura pārvalda cīņas mākslu un prot pielietot ieroci, un beigās joprojām izskatīsies lieliski. Savukārt aktrise M.Klārka iejūtas Divīzijas manipulātores, psiholoģes varones Amandas tēlā. Sezonas beigās pievienosies arī jauna varone, senatore Madelaina Praisa, kuru atveido aktrise Alberta Vatsone.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV