Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grīziņkalnā par runas meistara titulu cīnīsies astoņi reperi

Easyget.lv, 17.07.2013. 11:27

Trešdien, 17.jūlijā plkst.20.00 Grīziņkalna skeitparkā „Ghetto Games“ ietvaros jau trešo gadu pēc kārtas notiks „Ghetto brīvrunu batls“, kurā par labākā runas meistara titulu un 100 latu vērtu balvu sacentīsies astoņi reperi. Dalībniekus vērtēs žūrija, kuras rindās būs arī mūziķis Ozols (Ģirts Rozentāls).

Konkursā dalībniekiem vairākās kārtās vienas minūtes ietvaros būs jāpārliecina žūrija un klātesošie par savu runas māku, gan improvizējot, gan sacerot ritmisku rečitatīvu ar atskaņām par pasākuma vadītāju doto tēmu.

Dalībnieku vidū šogad ir „Ghetto brīvrunu batla“ iepriekšējo gadu uzvarētāji – Raivo Spoks un Edžons, kā arī Reiss, K3firs, Lauris Krauklis, Big M, Dēmons un Stobrs.

Hiphopa runas meistaru sniegumu vērtēs Ozols, Domino (Rolands Sīpols), kā arī DJ Aspirīns (Kaspars Dziļums).

Dalībnieki izlozes kārtībā tiks sadalīti pāros, lai cīnītos pēc „play-off principa“ – no katra pāra veiksmīgākais runātājs tiks nākamajā kārtā, līdz finālā tiks noskaidrots konkursa uzvarētājs. Ja kāds no konkursa dalībniekiem cīņas karstumā izteiksies aizskaroši par pārējiem dalībniekiem, žūrijai un pasākuma vadītājiem būs tiesības šo dalībnieku no tālākās cīņas par balvu diskvalificēt.

„Ghetto Games” organizē: „Ghetto Family“.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV