Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Komēdija “Milleru ģimenīte” ir populārākā filma ASV kinoteātros

Easyget.lv, 12.08.2013. 09:33

Nedēļas nogale ASV kinoteātros bija piesātināta ar pirmizrādēm, no kurām četri jaunumi ir ierindojušies ienesīgāko filmu topa augšgalā. Kopējais kino apmeklējums nedēļas nogalē bijis par 5% augstāks nekā tajā pašā laika posmā pirms gada.
Komēdija “Milleru ģimenīte” ir populārākā filma ASV kinoteātros

Studijas “Warner Bros.” komēdija “Milleru ģimenīte” (“We Are The Millers”) un kompānijas “20th Century Fox” piedzīvojumu filma “Pērsijs Džeksons: Monstru jūra” (“Percy Jakcson: Sea Of Monsters”) uz ekrāniem iznāca jau trešdien, tādējādi šī abām filmām bija piecu dienu nedēļas nogale. Savukārt zinātniskās fantastikas grāvējs “Elizeja” (“Elysium”) un animācijas filma “Lidmašīnas” (“Planes”) uz ekrāniem iznāca piektdien, un arī tās ierindojas populārāko filmu topa augšgalā.

Pirmajās piecās dienās komēdija “Milleru ģimenīte”, kuras budžets ir nepilni 40 miljonu ASV dolāru, ir iekasējusi 38 miljonus dolāru, savukārt ja tiek ņemts vērā pārdoto biļešu apjoms tikai no piektdienas līdz svētdienai, tad kases ieņēmumi sastāda 26,5 miljonus dolāru. Filma tiek demonstrēta 3260 kinoteātros. Fantastikas lente “Elizeja” ar Metu Deimonu galvenajā lomā pirmajās trīs izrādīšanas dienās ir iekasējusi 30,4 miljonus ASV dolāru, bet tās budžets tiek lēsts 115 miljonu apmērā. Pārējie divi jaunumi, “Lidmašīnas” un “Pērsijs Džeksons 2” ieņem nākamās vietas populārāko filmu topā, bet iepriekšējās nedēļas ienesīgākā lente “Divi stobri” (“Two Guns”) ir noslīdējusi uz piekto pozīciju.

Uz ekrāniem iznākušas arī vairākas citas filmas, kuras tiek izplatītas ārpus lielo studiju sešinieka, taču vislabākos rezultātus savā trešajā nedēļas nogalē uzrādījusi Vudija Alena jaunākā filma “Jasmīnas stāsts” (“Blue Jasmine”), kura tiek demonstrēta vien uz 116 ekrāniem, taču no piektdienas līdz svētdienai spējusi iekasēt 2,5 miljonus ASV dolāru (kopējā kase sasniedz 6,2 miljonus), ierindojoties topa vienpadsmitajā vietā.

Komēdija “Milleru ģimenīte”, kurā titullomas izpilda Dženifera Anistone un komiķis Džeisons Sudeikis, Latvijas kinoteātros iznāk piektdien, 16.augustā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV