Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šonedēļ uz kino ekrāniem iznāk filma “Violeta un Deizija”

Easyget.lv, 13.08.2013. 10:43

Latvijas kinoteātros iznāk Džefrija Flečera kriminālkomēdija par jaunām meitenēm – algotām slepkavām “Violeta un Deizija”.
Šonedēļ uz kino ekrāniem iznāk filma “Violeta un Deizija”

Filmā galvenajās lomās Sirše Ronana, Aleksa Bleidela, Denijs Treho un Džeims Gandolfini.

„Oskara” laureāts Džefrijs Flečers (par labāko scenāriju filmai „Dārgumiņš”) Toronto kinofestivālā debitējis ar savu pirmo režijas darbu – filmu „Violeta un Deizija”. Tā līdzinās Tarantīno daiļradei un pamatoti tiek atzīta par Flečera šedevru. Galvenās varones ir divas pusaudzes – filma nosaukta viņu vārdā. Viņas ir algotas slepkavas un viņu mērķis – nopelnīt lielu naudu. Filmā savijas kopā komēdijas elementi, cīņas skati un pusaudžu naivums, to vainago slepkavas un upura konfrontācija, kas skar visu varoņu dzīvi.

Kad filmas režisoram Džefrijam Flečeram jautāts, vai viņš spēj novērtēt atšķirību starp abām savām filmām “Violeta un Deizija” un “Dārgumiņš”, viņš atbildēja: “Zinat, man šķiet, ka spēju! Ir bijušas dažādas reakcijas par filmu lielo atšķirību. Zinu, ka ir cilvēki, kuri pamana daudz līdzības abām filmām, pamana kopīgas iezīmes, un man šķiet, ka viņiem ir taisnība. Abas filmas ir par to, kā filmu varoņi no pusaudžiem kļūst pieauguši. Abas filmas seko līdzi tam, ar kādām grūtībām mēdz saskarties jaunas sievietes, dzīvojot Ņujorkā. Un abas filmas apvieno sevī humoru, piedzīvojumus, skumjas un cilvēcību. Lai arī cik atšķirīgi visādi citādi tas tiek parādīts.”

Filmu “Violeta un Deizija” Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt 16. Augustā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV