Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

TV3 aicina svinēt 15 gadu dzimšanas dienu kopā

Easyget.lv, 14.08.2013. 08:58

Šogad Latvijā skatītākais televīzijas kanāls TV3 svin 15 gadu dzimšanas dienu. Ikviens TV3 skatītājs aicināts sūtīt savus sveicienus iemīļotajiem televīzijas pārstāvjiem un izbaudīt svētku programmu 30.augusta vakarā 21:00 TV3 ekrānos.
TV3 aicina svinēt 15 gadu dzimšanas dienu kopā

 

Atskatoties uz aizadītājiem 15 gadiem, MTG TV kanālu direktore Baiba Zūzena atzīst: „Ja palūkojamies uz saviem pirmsākumiem, tas šķiet teju neticami, ko mēs kopā esam izdarījuši šo 15 gadu laikā. Tik daudz paveikts, piedzīvots, sajusts un parādīts! Tālajā 1998.gadā sākām darbu kā neliels kanāls, bet šobrīd esam vadošais medijs, un tas ir mūsu visu kopīgs nopelns. Cilvēki, kas veido šo kanālu, ir lieliska komanda, viņus uz priekšu dzen vēlme sniegt skatītājiem pašu, pašu labāko, ko iespējams izveidot Latvijā. Nenovērtējami svarīga loma ir mūsu ētera personībām - cilvēkiem, kuri ik dienas sveic skatītājus zilajos ekrānos. Viņi palīdz un atbalsta, izklaidē un iepriecina, informē un palīdz neapjukt informācijas jūrā. Tie ir cilvēki, kuriem prieku sagādā savs darbs un skatītāju atzinīgie vārdi. Mēs atklājam aizvien jaunas zvaigznes un talantus, kuri mūsu ikdienu padara krāsaināku, labāku un piepildītāku! Paldies skatītājiem par izrādīto uzticību un es no sirds ticu un ceru, ka kopā piedzīvosim vēl daudz skaistu mirkļu!”

 

Jura Šteinberga atmiņas

 

Kā pirmais Latvijā veidotais raidījums TV3 ekrānos nonāca Bez Tabu, kuru visu šo gadu laikā vadījis Juris Šteinbergs. Viņš dalās savās atmiņās: „Vadīt raidījumu mani uzrunāja Ēriks Niedra. Viņš tolaik bija Radio Rīgai, kura frekvencē tagad darbojas Star FM, programmu direktors. Savukārt es šajā radio strādāju kā dīdžejs no pirmās tā pastāvēšanas dienas. Pirms vēl tika nodibināta producentu grupa Beta fakts, Ēriks kopā ar Juri Gravi uzaicināja mani pamēģināt vadīt televīzijas raidījumu. Toreiz es smējos gar zemi krizdams, jo likās, ka es un televīzija ir kaut kas nesavienojams. Kad uzzināju, ka raidījumu vajadzēs vadīt ar bezgala skaisto aktrisi Aurēliju Anužīti, tas likās vēl neiespējamāk. Tā sanācis, ka aktrises mainījušās, bet es te esmu aizķēries līdz šai baltai dienai. Nevienu mirkli man nav bijis kauns, ka esmu neliela daļiņa no šī raidījuma. Mēs, kas esam redzami televīzijas ekrānos, esam tikai neliela aisberga daļa. Aiz muguras mums stāv lieliska, fantastiska, radoša komanda, bez viņu darba un atbalsta nav jēgas mūsu darbam. Pateicoties darbam, esmu saticis un kā draugus ieguvis daudz fantastiskus cilvēkus, kas paliks uz visu mūžu.”

 

Vienmēr soli priekšā!

 

Gadu gaitā TV3 vienmēr ir piedāvājis jaunas, aizraujošas idejas un projektus, ienesis skatītāju televizora ekrānos pārraides, par kurām pat nenojauta, bet vēlāk vairs nespēja iedomāties ikdienu bez tiem. Tieši TV3 bija pirmie, kas piedāvāja realitātes šovu Robinsoni Baltijas valstīs, tam sekoja piedzīvojumi Džungļu zvaigznē un lauku dzīves iepazīšana Fermā. 2007.gada martā Latviju pāršalca vērienīgs, krāšņs un neredzēts šovs Dejo ar Zvaigzni, par kuru runāja visi, tam sekoja Dziedi ar Zvaigzni un Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas. 2009.gada martā TV3 sāka rādīt šobrīd populārāko un mīlētāko seriālu UgunsGrēks, kurš rudens sezonā piedzīvos 10.sezonu. TV3 vienmēr rūpējušies ne vien par labāko izklaidi, bet arī snieguši kvalitatīvu, politiski neitrālu un objektīvu informāciju raidījumos Bez Tabu, TV3 Ziņas un Nekā personīga. Tāpat realizēts ne viens vien sociālas ievirzes un labdarības projekts – Sniedz roku!, Dāvā sapni, Latvijas lepnums, kas šogad svinēs desmito jubileju, un citi. Paveiktais ir vainagojies panākumiem un skatītāji TV3 jau gandrīz divus gadus atzinuši par populārāko televīziju Latvijā. Bet tas, protams, nav viss – 15 gadu laikā ir veidots ne viens vien lielisks projekts, un TV3 negrasās apstāties pie sasniegtā.

 

Dzimšanas dienas svinības

 

Atzīmējot 15 gadu jubileju, TV3 rīko svētkus, kuriem zilajos ekrānos varēs sekot ikviens skatītājs. Par pasākuma atmosfēru rūpēsies Baiba Sipeniece-Gavare, vakara gaitā būs dzirdami dažādi muzikāli priekšnesumi, kopīgi varēs atcerēties nozīmīgākos un atmiņā paliekošākos projektus, kā arī satikt dažādas televīzijas personības. TV3 dzimšanas dienas svinības būs kā 15 gadu retrospekcija ar daudz pozitīvām emocijām visa vakara garumā! Ja arī jums gribas vēlēt ko labu TV3 veidotājiem, ikviens aicināts doties uz tirdzniecības centru Galleria Riga un nodot video sveicienu.

 

Izbaudiet krāšņo 15 gadu svētku programmu 30.augustā 21:00 kanālā TV3!

Foto: Publicitātes foto

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV