Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Imanta aicina uz vārda dienas svinībām

Easyget.lv, 14.08.2013. 09:19

Sestdien, 17. augustā, pļavā pie Kultūras un atpūtas centra „Imanta” norisināsies Imantas vārda dienas svinības, kas pulcēs gan lielus, gan mazus skatītājus un būs viens no Rīgas svētku pasākumiem. Kā katru gadu, pasākuma laikā notiks divi koncerti.

Plkst.16.00 sāksies koncerts bērniem, kas būs kā muzikāls stāsts kopā ar omulīgo Karlsonu. Šajā koncertā piedalīsies popgrupa „Tu un es”, bērnu deju kolektīvs „Mazais Andžiņš”, bērnu un jauniešu teātris „Horizonts”.

Savukārt plkst. 18.00 sāksies vakara koncerts, kurā uzstāsies tautas instrumentu orķestris „Sadko”, barbershop ansamblis „Harmonija Rīgai”, deju grupa „Ritms”, cirks „BezTemata” (Liepāja) un Sporta deju kolektīvs. Koncerta īpašais viesis šogad būs koncerta vadītājs Zigfrīds Muktupāvels. Pēc koncerta, kā katru gadu, notiks zaļumballe – viena no nedaudzajām Rīgas svētku laikā. Zaļumballē spēlēs grupa „Bet Bet”. Pasākuma noslēgumā būs krāšņa uguņošana.

Jau tradicionāli pasākuma laikā būs pieejamas izjādes ar zirgiem, kas īpaši priecēs jaunākos pasākuma dalībniekus.

Tradīcija rīkot pasākumu ir tikpat sena kā Rīgas svētki. 19. augustā vārda dienas svin Imantas, tāpēc arī tradīcija aizsākās kā Imantas vārda dienas svinības, un pasākuma nosaukums ir „Imanta - vieta ar vārdu”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV