Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mazās Ģildes kolektīvi aicina pulkā

Easyget.lv, 20.08.2013. 10:52

Rīgas kultūras un tautas mākslas centrs "Mazā Ģilde" no 27. augusta līdz 9. oktobrim izsludina jaunu dalībnieku uzņemšanu amatiermākslas un lietišķākās mākslas kolektīvos 2013./2014. sezonai. 

Mazajā Ģildē darbojas 23 kolektīvi – gan kori un deju ansambļi, gan folkloras un vokālās grupas, kokļu klubs, amatierteātris, virkne lietišķās mākslas kolektīvu un studijas bērniem.

To vidū ir arī starptautisko konkursu laureāti: jauniešu kori "Balsis", "Sonore", "Mūza", vīru koris "Frachori", kā arī senioru sieviešu koris "Sudrabotā gaisma".

Jauniešus savā pulkā aicina Rīgas pilsētas un daudzu starptautisku konkursu laureāti - tautas deju ansambļi "Līgo" un "Daiļrade".

Savukārt bērni un jaunieši aicināti "Mazās ģildes" kolektīvos: tautas deju ansamblī "Dzintariņš", teātra studijā "Vinnijs", bērnu popgrupā "Podziņas" un bērnu zīmēšanas studijā. Arī pieaugušie, kuri labprāt apgūtu zīmēšanas un gleznošanas pamatus, kā arī vēlētos izkopt savu māksliniecisko gaumi, aicināti iesaistīties gleznošanas studijā "Ģilde".

Jaunus dalībniekus savā pulkā labprāt redzētu arī tautas lietišķās mākslas studijas: "Kamene" un "Tīne", kuru darbi izstādēs iepriecina ne vien ar labu gaumi, bet arī ar augstu māksliniecisko izpildījumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV