Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pieejamas “AM. Saimes mūzika un kopbūšanas” fonogrammas

Easyget.lv, 27.08.2013. 10:12

Kaut grāmata un mūzikas albums “AM. Saimes mūzika un kopbūšanas” pārdošanā ir tikai nedēļu, lasītāji jau izrādījuši lielu interesi par dziesmu fonogrammām. Pēc vienošanās ar grāmatas un dziesmu autoriem fonogrammas ir pieejamas “Jāņa Rozes apgādā”, informē apgāda pārstāve Daiga Bitēna.

“Mums ir liels prieks par pozitīvajām atsauksmēm, ko saņemam,” saka grāmatas autors Kaspars Vecvagars. “Interese par fonogrammām liecina, ka dziesmas tiks izpildītas ne vien saimes lokā, bet, iespējams, arī skolu sarīkojumos un citos svētkos. Protams, lieliski būtu, ja no jaunradītajām dziesmām un kopbūšanām tiktu radīts lieluzvedums vai dziesmu spēle kādā no Latvijas teātriem. Līdzīgi kā Liepājas leļļu teātrī tapa izrāde ar mūziku no mana mūzikas albuma “Diegabundža”.”

“Jāņa Rozes apgāds” atgādina, ka 20. augustā klajā nāca Kaspara, Lauras un Rūda Vecvagaru grāmata un mūzikas albums “AM. Saimes mūzika un kopbūšanas” jeb “Ar mīļumu”. Ģimene ģimenēm – tā varētu raksturo šo jaunumu. Grāmatā un kompaktdiskā ir 15 dziesmas un 15 brīnišķīgas receptes brīvā laika pavadīšanai saimes, draugu un paziņu lokā.

Ar šo grāmatu katrā ģimenē ienāks jaunas spēles, dziesmas, dejas un citas amizantas aktivitātes. Grāmatā atradīsiet tādas saimes saliedēšanas “receptes” kā “Pasaku taisīšana”, “Tomātu, puķu vai baziliku istaba”, “Istabas vai mājeles uzripināšana”, “Saules lecināšana” un daudzas citas. Tomēr, kā grāmatā aprakstītajos joknoteikumos uzsver paši autori, vislabāk jau izdomāt pašiem savu kopbūšanu.

Grāmatas un mūzikas albuma tapšanas procesā piedalījušies tādas radošas personības kā māksliniece Linda Jākabsone, mūziķi Dace Vītola, Gundars Grasbergs, Ilze Grunte, Uģis Vītiņš, Arnolds Kārklis, Andris Grunte, Mārtiņš Linde, Kristīne Kārkle-Puriņa, Edgars Kārklis, Ivars Kalniņš, Zane Šmite, Kristīne Stumbure, Marta Anna Grunte, Patrīcija Krūmiņa un paši Vecvagari.

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV