Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Kinoteātrī Silverscreen uzstādīta vismodernākā tehnika

Easyget.lv, 30.08.2013. 16:03

Kinoteātris „Silverscreen” Daugavpilī no 30.augusta darbu sāk pavisam jaunā kvalitātē

Kinoteātra visās zālēs uzstādīti jaunākie un modernākie SONY 4K kino projektori un audioprocesori AP20 no Datasat (tie var nodrošināt 8-15 celiņu skaņu), kas skatītājiem nodrošinās izcilu kino baudīšanas kvalitāti.

„Esam izvēlējušies 4K tehnoloģiju, jo tā nodrošina auditorijai optimālu attēla kvalitāti. 4K attēls ir tikpat ass, kā skatoties caur logu. Sony izstrādāja 4K standartu, kam ir 4 reizes lielāka izšķirtspēja, nekā šodienas pilnas augstas izšķirtspējas (HD) televīzijai. Būtiski ir tas, ka 4K attēls nenogurdina acis, to ir viegli skatīties. Projektors dod iespēju redzēt sīkākās krāsu nianses, ko filmas režisors mums vēlējies parādīt. Jaunās tehnoloģijas paver arī plašākas satura iespējas: sporta pārraides, koncertu tiešraides, operas u.c.,” stāsta kinoteātra mārketinga speciāliste Agnete Plūme.

Ieviešot jaunas tehnoloģijas, „Silverscreen” kinoteātris vienmēr ir bijis pirmais, un 4K saskan ar kinoteātra vīziju - nodrošināt apmeklētājiem labākās kino skatīšanās izjūtas. Daugavpils kinoteātris „Silverscreen” ir sagatavots nākotnes izklaidei.

Filmu pirmizrādes rudens periodā – Asa sižeta, komēdija „2 stobri” (no 30.augusta), Animācijas filma „Lidmašīnas” (no 20.septembra), Trilleris „Uz visu banku” (no 27.septembra)

Sekojiet līdzi repertuāram - www.silverscreen.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV