Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Vins Dīzels saņem savu zvaigzni Holivudas slavas alejā

Easyget.lv, 02.09.2013. 10:01

Aktieris un producents Vins Dīzels (Vin Diesel), īstajā vārdā Marks Sinklērs Vincents, kurš ir zināms pēc lomām “Ātrs un bez žēlastības” (“The Fast And The Furious”) franšīzē, asa sižeta lentē “xXx” un “Ridika” filmās, ir kļuvis par 2504.zvaigznes īpašnieku Holivudas slavas alejā.
Vins Dīzels saņem savu zvaigzni Holivudas slavas alejā

Zvaigžņu slavas aleja Losandželosas Holivudas bulvārī izpaužas kā betona plāksnes ar zvaigzni un personas vārdu uz tās, kas izkārtotas ik pēc 1,8 metriem. Kopējais slavas alejas garums ir 2,7 kilometri. Jāpiebilst, ka tajā ir atrodami gan aktieri, režisori un pat multfilmu varoņi, gan arī mūziķi. Katru gadu slavas aleju apmeklē ap 10 miljoniem tūristu.

Četrdesmit sešus gadus vecais aktieris svinīgo zvaigznes atklāšanas ceremoniju apmeklēja kopā ar savu dzīvesbiedri un bērniem, kā arī kolēģiem gan no “Ridika”, gan “Ātrs un bez žēlastības” filmām. Aktrise Mišela Rodrigesa par savu “Ātrs un bez žēlastības” ekrāna partneri izsakās sekojoši: “Es mīlu Vinu. Viņš ir ne tikai viens no maniem labākajiem draugiem, bet arī cilvēks, kurš uzdrošinās sapņot un rīkoties, pat ja citi padodas. Viņš vienmēr pārvarēs grūtības, un ja kāds no viņa mērķiem šķiet neiespējams, Vins atbildēs ar jautājumu: kad ķeramies pie lietas?”.

Dīzela jaunā filma “Ridiks” (“Riddick”), kurā viņš izpilda titullomu un kuru viņš pats arī producējis, uz ekrāniem iznāk 6.septembrī. “Ridiks” ir turpinājums 2000. un 2004.gada fantastikas grāvējiem “Melnais caurums” (“Pitch Black”) un “Ridika hronikas” (“Cronicles Of Riddick”). Patlaban aktieris filmējas studijas “Marvel” komiksu adaptācijā “Guardians Of The Galaxy”, kā arī drīzumā uzsāks darbu pie septītās “Ātrs un bez žēlastības” filmas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV