Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Jūrmalas pilsētas muzejā atklās izstādi "Jūra, saule, vējš"

Easyget.lv, 02.09.2013. 16:58

5. septembrī plkst. 17.00 Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu iela 29, Majori, Jūrmala) tiks atklāta fotostudijas" Aspazija" izstāde "Jūra, saule, vējš", informē fotostudijas "Aspazija" biedrs Atis Meibergs.

Izstādes "Jūra, saule, vējš" motīvs: "Ik notikumam ir jēga, tikai jāprot to atminēt" - Zenta Mauriņa. Sajust prieku no saules siltuma un spožuma, jūras viļņu melodijas un vēja spēku, mainot mākoņu dekorāciju debesīs, tajā ieliekot savas izjūtas, kā arī dalīties ar skatītāju - tāds ir fotostudijas Aspazija dalībnieku devums šīs vasaras nogalē. Saulrieti pavada aizvadītās dienas un mākoņu steiga debesīs liek domāt par rītdienas gaidāmo laiku. Nesteidzīgās kaijas ne vienmēr cīnās ar vēju, bet to dara cilvēks, kurš izmanto vēja spēku un lido virs ūdeņiem.

Viļņu šalkas, gaismas atspulgs ūdenī un vēja dzenātie mākoņi ir galvenais motīvs fotogrāfu Ojāra Martinsona, Ojāra Griķa, Jevgeņija Pugina, Ata Meiberga, Andra Sīmaņa un citu fotogrāfu daiļradē.

Fotostudijas "Aspazija" izstāde "Jūra, saule, vējš" Jūrmalas pilsētas muzejā apskatāma līdz 29.septembrim.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV