Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pieminot 11. septembra traģēdiju, LTV1 piedāvā filmu „Baraks Obama. Lielās cerības”

Easyget.lv, 05.09.2013. 14:27

Trešdien, 11. septembrī, pulksten 21.20 LTV1 demonstrēs dokumentālo filmu „Baraks Obama. Lielās cerības”, kurā fiksēts arī ASV prezidenta Baraka Obamas lēmums uzsākt teroristu līdera Osamas bin Ladena nogalināšanas operāciju.
Pieminot 11. septembra traģēdiju, LTV1 piedāvā filmu „Baraks Obama. Lielās cerības”

Dokumentālā filma vēsta par Baraka Obamas prezidentūras pirmo termiņu – kā lielvalsts galva ticis galā ar sev uzticētajiem uzdevumiem.

2012. gada Francijas divsēriju filma „Baraks Obama. Lielās cerības” piedāvā intervijas ar Baraka Obamas padomniekiem, politologiem, analītiķiem, žurnālistiem, un, demonstrējot ekskluzīvus dokumentālus materiālus, ieved skatītāju politisko cīņu aizkulisēs. Tā ir iespēja izstaigāt Baltā nama gaiteņus kopā ar ASV prezidentu un redzēt viņu, pieņemot grūtus lēmumus un izcīnot sarežģītas cīņas. Kas notiek, kad sagatavotas runas un vērienīgas ieceres saduras ar skarbo realitāti – ekonomisko lejupslīdi un neatlaidīgiem spēkiem politiskajā opozīcijā?

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV