Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Izcilais lietuviešu gleznotājs Sigitas Staņūnas ar pop up izstādi viesosies Papē

Easyget.lv, 06.09.2013. 15:56

14. septembrī Papē, Līdumniekos gaidāma vienas dienas izstāde, kurā tiks izstādītas izcilā lietuviešu gleznotāja Sigitasa Staņūnasa jaunākās gleznas, kas tapušas pēdējo mēnešu laikā uzturoties Latvijā, un citas gleznas
Izcilais lietuviešu gleznotājs Sigitas Staņūnas ar pop up izstādi viesosies Papē

Sigitasa Staņūnasa glezniecībā sajaukušies latīņamerikāņu žanru stils ar sulīgo kolorītu, košiem sīkiem otas triepieniem, Venēcijas karnevālu krāsu un nokrāsu karuselis, atdzimšanas perioda karaliskais majestātiskums un 20.gadu impresionisma nevaldāmība un mīlestība.

Sigitas Staņūnas ir mākslinieks, kas nebaidās izaicināt. Viņš ir radītājs, kura darbus var sūtīt Visumā kā Zemes mākslas paraugus, autors, kura darbi izdaiļo un izdaiļos slavenāko pasaules muzeju ekspozīcijas daudzus gadsimtus vēlāk, piemēram, Tretjakova galerija ir iegādājusies viņa gleznu savai pastāvīgajai ekspozīcijai. Tieši viņš ir pacēļis jauno žanru augstākajā pakāpē – glezniecības muzikālā improvizācija, kuras laikā kamerkoncertā tiek gleznota mūzika.

Starp Sigitasa talanta cienītājiem ir slavenības no visas pasaules - Stings, Boriss Grebenščikovs, Kenny G, Dominiks Millers, Hilarija Klintone, Lū Rīds, Billy’s Band, Miks Džegers, Argišti un citi.

Ieeja bez maksas. Izstādes atklāšana 14. septembrī  plkst. 14:00.

Vairāk par mašklinieku www.sigitasart.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV