Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Izstāde „Brīnumi ziedos” Dabas muzejā skatāma vēl mēnesi

Easyget.lv, 12.09.2013. 11:07

Latvijas Dabas muzejā līdz 13. oktobrim iespējams apmeklēt bezmaksas izstādi „Brīnumi ziedos”. Visus interesentus, jo īpaši skolēnus un skolotājus, muzejs aicina izzināt ziedu noslēpumus un aktīvi līdzdarboties izglītojošās spēlēs.

Jaunajam mācību gadam sākoties, Latvijas Dabas muzejs aicina skolēnus, ģimenes ar bērniem, kā arī citus interesentus izmantot iespēju un bez maksas apmeklēt interaktīvu izstādi par ziediem.

Daudzas pasaules tautas kopš seniem laikiem rituālos izmantojušas ziedus – greznotas līgavas, karavadoņi, pat mājlopi. Latviešu meitas un sievas joprojām lepojas ar krāšņiem Līgo vainagiem. Bet vai zini, kāpēc puķes smaržo un kāda ir to uzbūve? Vai kādreiz esi redzējis putekšņus palielinājumā? Dabas muzejā atradīsi atbildes un uzzināsi vēl daudz citu brīnumu par ziediem. Apmeklētājus priecēs koši attēli, aktīvākajiem būs iespēja spēlēt spēles, bet zinātkārajiem – strādāt ar īpaši sagatavotām darba lapām.

Izstāde apskatāma Latvijas Dabas muzeja 1. stāva izstāžu zālē, K. Barona ielā 4, Rīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV