Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Jau gadu lasītājiem Latvijā pieejama „Greja triloģija”

Easyget.lv, 12.09.2013. 16:21

12. septembrī aprit gads apgāds “Kontinents” laida klajā pasaulslaveno skandalozo E L Džeimsas romānu par studentes Anastasijas Stīlas un miljonāra Kristjena Greja attiecībām.

Nenoliedzami populārākā un skandalozākā grāmata Latvijā un pasaulē vēl arvien svin savu uznācienu pasaules grāmatu tirgū un arvien atgādina par saviem, kā arī savas autores panākumiem.

Pateicoties Greja triloģijai, E L Džeimsa ir žurnāla Forbes pelnošāko autoru topa sarakstā ar 95 miljoniem dolāru. Lielbritānijā un citās pasaules valstīs ir pieaudzis jaundzimušo skaits. Lasītāji visā pasaulē aktīvi iesaistās diskusijās par to, kuriem aktieriem būtu jāatveido romāna galvenie varoņi nākamaja gadā gaidāmajā Greja triloģijas ekranizācijā.

Aktivitātes nerimst, un arī Latvijā Greja filma tiek gaidīta ar nepacietību.

Apgādā “Kontinents” Greja triloģijas kompānijā pavadītais gads ir bijis ļoti rosīgs. Apgāds “Kontinents” pateicas visiem draudzīgajiem un progresīvajiem uzņēmējiem un medijiem, ar kuriem izveidojusies sadarbība.

Grāmata piedāvā lasītājiem ļoti precīzi dozētu nerātnības devu un iespēju to izbaudīt savā ikdienas dzīvē. To dēvē par „Krēslu” pieaugušajiem un uzskata par kulta romānu sieviešu vidū.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV