Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Grupas Def Leppard koncertieraksts uz lielā ekrāna

Easyget.lv, 17.09.2013. 10:31

Noslēdzot koncertierakstu sēriju, kino “Splendid Palace” 19.septembrī plkst. 20:00 piedāvā grupas Def Leppard 2013. gada koncertierakstu „Def Leppard Viva! Hysteria”.

Apvienotās Karalistes spožākās roka leģendas – Def Leppard – pārsteidz klausītājus ar lielisku koncertierakstu “Viva! Hysteria”, kas ierakstīts 2013. gada martā Hard Rock Hotel, Lasvegasā. Grupa var lepoties ar 100 miljonu pārdotiem albumiem. Koncerta programmā iekļautas arī dziesmas no grupas diska „Hysteria”, kas pasaulē pārdots 20 miljonu eksemplāros.

Pēdējo 30 gadu laikā grupa uz saviem koncertiem izpārdevusi arēnas visa pasaulē. Def Leppard Viva Hysteria sniedz unikālu iespēju baudīt neaizmirstamu uzstāšanos.

Ieeja: 5.00 Ls, ar kinoteātra Drauga karti lētāk. Biļetes nopērkamas kino „Splendid Palace” kasē, kā arī www.splendidpalace.lv un www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV