Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Uz TV ekrāniem iznāk seriāls “Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums”

Easyget.lv, 23.09.2013. 11:20

23. septembrī pulksten 20.00 LTV1 skatītājus gaida pirmā tikšanās ar varoņiem seriālā “Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums”.
Uz TV ekrāniem iznāk seriāls “Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums”

Turpmāk darbdienu vakaros, no pirmdienas līdz ceturtdienai, LTV1 skatītājus gaida tikšanās ar pazīstamajiem aktierie Ivaru Kalniņu, Regīnu Razumu, Kristīni Nevarausku, Sarmīti Rubuli, Ievu Pļavnieci, Krišjāni Salmiņu, Natāliju Grebņevu, Ģirtu Liuziniku, kā arī skatītāju jau iemīļotus tēlus Gunta Skrastiņa, Normunda Laizāna, Ivara Pugas, Sanitas Pušpures izpildījumā. Seriāla mūzikas autors ir komponists Jānis Lūsēns seniors un aranžētājs - Jānis Lūsēns juniors.

Pēc intensīva vasaras sezonas filmēšanas darba Mārupē un Jaunmārupē jaunā seriāla „Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums” varoņi ir gatavi savus aizraujošos stāstus izstāstīt televīzijas skatītājiem. Seriāla režisore Virdžīnija Lejiņa, kura veidojusi „Eņģeļu māja” iepriekšējās trīs sezonas un godalgota kā populārās LTV videofilmas „Likteņa līdumnieki” režisore, arī jaunajā seriālā vēlējusies izcelt cilvēku gaišumu un spēku ikdienas grūtību pārvarēšanā.

„Eņģeļu ielas 9” darbība risināsies piepilsētā, kur savās ikdienas gaitās dosies vairāki interesanti varoņi – gan daži „Eņģeļu mājas” bijušie iemītnieki, gan jauni, tikpat spilgti tēli. Seriāla veidotāji pateicas Mārupes novada domei un iedzīvotājiem, kā arī atbalstam Jaunmārupē par iespēju izvērst tik plašu un intensīvu filmēšanu. Seriāla epizodes uzņemtas gan privātmāju rajonā Rīgas pievārtē, gan citās interesantās vietās, piemēram, R. Razumas un I. Kalniņa varoņi baudījuši romantiku Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī, bet kāda varoņa ceļi aizveduši līdz lombardam.

Jaunākā informācija par seriālu atrodama www.ltv.lv mājaslapā, kā arī sociālajos kontos Draugiem.lv/engeluiela un witter.com/Engelu_iela.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV