Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Izcilā krievu aktrise Čulpana Hamatova ar monoizrādi viesosies Rīgā

Easyget.lv, 25.09.2013. 15:19

7. oktobrī Latvijas Nacionālajā operā notiks Čulpanas Hamatovas muzikālā monoizrāde "Stunda, kad ieplūsti dvēselē kā sargājošās rokās", kurā piedalīsies arī saksofoniste Veronika Kožuharova un pianiste Poļina Kondratkova.

"Tā nav izrāde - tā ir mūsu kaismīgā vēlme dalīties ar iespēju aizbēgt no aukstās un nejūtīgās realitātes. Mūs "jaunās paaudzes" pārstāves - saksofonisti Veroniku Kožuharovu, pianisti Poļinu Kondratkovu un aktrisi Čulpanu Hamatovu - aiz rokas vedīs divas izcilas sievietes, divas izcilas dzejnieces - Marina Cvetajeva un Bella Ahmaduļina. Vakarā izskanēs viņu darbi "Māte un mūzika", "Mūzikas stundas" un "Pasaka par lietu". Šāda dzejas un prozas lasīšana uz skatuves ir liela nekaunība, taču šo darbu dāvātais prieks pārspēj ikvienas bailes. Un, cieši aizverot acis, mēs tomēr ienirsim šajā brīnišķīgajā stihijā. Kopā ar jums!" stāsta Čulpana Hamatova.

Čulpana Hamatova ir viena slavenākajām un pieprasītākajām jaunajām aktrisēm mūsdienu Krievijā. Pēdējā laikā viņas vārds aizvien biežāk saistīts ar labdarības pasākumiem. Kopā ar Dinu Korzunu Čulpana organizēja fondu "Dāvā dzīvi", kas sniedz palīdzību bērniem ar onkoloģiskām saslimšanām. Daļa līdzekļu no Rīgas izrādes biļešu ieņēmumiem tiks ziedota Bērnu klīniskās universitātes Hematoonkoloģijas nodaļas remontam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV