Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

TV pirmizrāde ar Karmenu Elektru un Kimu Kardašjanu

Easyget.lv, 26.09.2013. 16:46

Oktobrī pirmizrādi TV6 piedzīvos patiešām muļķīgas filmas - par katastrofu virkni, ko neizturēs arī super varoņi, un puisi, kurš vēlās kļūt par zinātniskās fantastikas rakstnieku.

Televīzijas pirmizrāde parodiju komēdijai “Filma” - katastrofa ar modeli Karmenu Elektru un sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu galvenajās lomās notiks 10.oktobrī 22:05 kanālā TV6, bet 24.oktobrī gaidāma filmas “Bronko kungi” TV pirmizrāde.

TV6 skatītājus oktobrī sagaida pamatīga izklaide ar divām parodiju filmu pirmizrādēm, kurās galvenās lomas uzticētas modelei Karmenai Elektrai un sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai. Vai zinājāt, ka par pareizu un visiem kritērijiem atbilstošu parodiju komēdiju veidošanu ir izdota vesela grāmata?! Izrādās, lai veidotu kārtīgu parodijas filmu, nepieciešamas īpašas iemaņas gan tekstu, gan vizuālā materiāla apstrādē. Un kā gan bez humora izjūtas! Šis žanrs ir gana populārs un iecienīts skatītāju vidū, kino kritiķu veidotā parodiju filmu TOP 20 ir atrodamas tādas zināmas filmas kā “Sestais elements” ar Lesliju Nīlsenu, “Robins Huds: Vīrietis zeķubiksēs”, “Šausmene” ar K.Elektru, “Džonijs Anglis” ar Rovanu Atkinsonu, “Vampīru sūcfilma” un citas.

“Filma” ir stāsts par jautrajām dēkām, kurās kādā liktenīgā naktī iekuļas saujiņa jauniešu, cenšoties nokļūt drošībā, kamēr pilsētu piemeklē visas iespējamās dabas stihijas un katastrofas - sākot no asteroīdiem un viesuļvētrām, un beidzot ar zemestrīcēm. Ne tik svarīgs ir filmas sižets, bet gan vairāk uzmanības ir vērts pievērst skaistajām aktrisēm - Karmenai Elektrai un Kimai Kardašjanai. Valdzinošās būtnes neatstās vienaldzīgus stiprā dzimuma skatītājus.

Arī parodiju komēdija “Bronko kungi” sola sagādāt ne mazums jautru brīžu. Filma iepazīstinās tuvāk ar Bendžaminu - skolnieku, kurš ar pārējiem lāga nesaprotas, taču ir uzrakstījis fantastikas stāstu. Viņš mācās mājās un alkst kļūt par zinātniskās fantastikas rakstnieku. Apmeklējot jauno rakstnieku nometni, viņš sajūsmināts tiekas ar savu elku - rakstnieku Ronaldu Ševaljē. Diemžēl augstprātīgajam varonim izsīkušas idejas un viņš nevis sniedz Bendžaminam atsauksmes un vērtīgus norādījumus par puiša manuskriptu- piedzīvojumu romānam par Rauga kungiem, bet piesavinās ideju un izmanto to savam nākamajam romānam. Bendžamins vēlas palīdzēt mammai sākt biznesu jaunu apakšveļas modeļu izstrādes jomā, kā arī iepatikties apburošajai Lonijai, bet nu viņam jāpierāda, ka slavenā rakstnieka jaunākais romāns ir absolūts plaģiāts.

Izklaidējieties ar parodiju komēdiju pirmizrādēm 10.oktobrī un 24.oktobrī 22:05 kanālā TV6!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV