Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Sapņu komanda 1935" gūst panākumus Amerikā

Easyget.lv, 30.09.2013. 09:06

Brekenridžas filmu festivālā spēlfilma "Sapņu komanda 1935" saņēmusi balvas par labāko drāmu un labāko režisora darbu
"Sapņu komanda 1935" gūst panākumus Amerikā

Andreja Ēķa un Aigara Graubas jaunākā spēlfilma "Sapņu komanda 1935" (Dream Team 1935) turpina gūt sasniegumus filmu pasaulē. Šoreiz filma ieguvusi balvu par labāko drāmu, kā arī Aigars Grauba saņēma labākā režisora godu, informē "Platforma Film" pārstāvis Kristians Alhimionoks. Brekenridžas filmu festivāls ir viens no vecākajiem filmu festivāliem ASV.

Kopš šī gada aprīlī sākās filmas "Sapņu komanda 1935" izplatīšana sākusies ārzemēs, tā piedalījusies 15 internacionālos filmu festivālos, to skaitā ASV, Japānā, Ķīnā, Eiropā, Krievijā un Ukrainā.

Šī gada novembrī filma iznāks uz iTunes platformas un tiks laists klajā filmas internacionālais DVD. Filma uz iTunes un DVD būs pieejama gan angļu un latviešu valodās, gan ar titriem franču, vācu, lietuviešu, krievu, holandiešu, spāņu, ķīniešu un japāņu valodās. iTunes portālā “Dream Team 1935" būs pirmā spēlfilma no Latvijas, kas piedāvāta gan dublēta angļu valodā, gan ar svešvalodas titru izvēli.

Filma "Sapņu Komanda 1935" ir pieejama DVD formātā vairākās tirdzniecības vietās Latvijā: Filmshop (Alfa), Supernetto, Prisma, Rimi, lielākajos Maxima, Elkor, Narvesen, Cenuklubs.lv, Krūza, Elvi un SKY.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV