Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izrāde ģimenēm “Ziemas māja” oktobrī būs skatāma Dirty Deal Teatro

Easyget.lv, 10.10.2013. 09:25

Radošās apvienības Nomadi jaunākā izrāde ģimenēm ar bērniem no trīs līdz astoņu gadu vecumam “Ziemas māja” Rīgā viesosies Dirty Deal Teatro izrāžu ciklā “Līdz 18”.
Izrāde ģimenēm “Ziemas māja” oktobrī būs skatāma Dirty Deal Teatro

Galerijas:

Izrāde stāsta par senseniem laikiem pirms gadiem trīsdesmit pieciem, kad tāltālā zemē aiz augstiem kalniem un tumšiem mežiem pilsētā Ogre dzīvoja mazs zēns vārdā Mārtiņš un viņa vecaistēvs Antons. Mazais Mārtiņš kopā ar vecotēvu iepazīst pasauli, mācās darīt darbus un nedarbus, mīlēt un vērot dabu, saprast tās likumus – mīlestības, dzimšanas, nāves, vasaras un ziemas mūžīgo ciklu.

Līdzīgi kā pirms dažiem gadiem Nomadi veidotā kritiķu, skatītāju un ārvalstu festivālu augsti novērtētā izrāde “Vasaras sala” arī “Ziemas māja” ir veidota objektu teātra estētikā un uzrunās gan mazos, gan lielos skatītājus. Abas izrādes saista ne tikai forma un, bet arī tās varoņi.

Izrādes radošā komanda – dramaturģija un režija Krista Burāne, izpildījums un režija Mārtiņš Eihe, idejas un izpildījums Ģirts Rāviņš.

Dirty Deal Teatro izrāžu cikls “Līdz 18” apvieno izrādes bērniem un jauniešiem, kuras tiecas uzdot jautājumus, atklāt vēl neatklāto un kļūt par kopīgu piedzīvojumu. Vēl šajā ciklā iekļauta Ingas Tropas “Kā saule gadījās”, kā arī šajā sezonā gaidāmi trīs jauniestudējumi.

Izrādes notiks 20. oktobrī plkst. 12:00 un 25. oktobrī plkst. 19:00.

Biļešu cena: Ls 3 (biļetes jāiegādājas visiem skatītājiem neatkarīgi no vecuma). Biļetes var iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/6817. Vairāk informācijas teātra mājaslapā: www.dirtydeal.lv/teatro un www.draugiem.lv/Dirty-Deal-Teatro

Foto: Izrāde ģimenēm “Ziemas māja”. Foto (c) Krista Burāne

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV