Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aicina pieteikties „Dramaturģijas pamatu īsajam kursam”

Easyget.lv, 15.10.2013. 15:55

5. novembrī Latvijas Kultūras akadēmijas Teātra mājā „Zirgu pasts” sāksies ceturtais „Dramaturģijas pamatu īsais kurss”, informē Lauris Gundars.
Aicina pieteikties „Dramaturģijas pamatu īsajam kursam”

Ceturtais „Dramaturģijas pamatu īsais kurss” veidots, pamatojoties uz iepriekšējo grupu pieredzi un vēlmēm – līdzās teorētisko zināšanu apguvei klausītāji analizēs jau esošus dramaturģijas tekstus, izrādes un filmas. Potenciālie autori apjautīs, kā sperami pirmie soļi savas lugas vai scenārija rakstīšanā, bet teātra un kino gājēji iegūs zināšanas, kas ļaus kļūt par patiesi kvalificētiem skatītājiem. Šajā kursā pirmo reizi praktiskās radošās rakstīšanas nodarbības vadīs jaunā dramaturģe Rasa Bugavičute, kas dalīsies pieredzē par sadarbības formām ar režisoriem un aktieriem teātra izrādes radīšanas procesā.

Ceturtais kurss sāksies neparasti - tā pirmo nodarbību 5. novembrī vadīs īpašie viesi no ASV - Jūdžina O’Nīla Teātra centra pārstāve Anne Morgana un dramaturgs Džeiks Džepsons, kura luga „Rupucis” no 31. oktobra būs Jaunā Rīgas teātra repertuārā.

Darbnīcas klausītāji tiksies reizi nedēļā Latvijas Kultūras akadēmijas Teātra mājā „Zirgu pasts”. Pirmā nodarbība 5. novembrī plkst. 18.00. Kursa pasniedzēji – Lauris Gundars un Rasa Bugavičute.

Vairāk – www.darbnicas.lv . Jautājumi un pieteikšanās e-pastā: 11@darbnicas.lv

„Darbnīcas” atbalsta LR Kultūras ministrija, VKKF, ASV vēstniecība Latvijā un Latvijas Kultūras akadēmija.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV