Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Komiķa Pablo Francisco jaunā tūre „Live & Kickin” sāksies Baltijā

Easyget.lv, 18.10.2013. 12:26

Komediants Pablo Fransisko ar jauno programmu svētdien, 20. oktobrī, uzstāsies Rīgas Kongresu namā; šovu ievadīs ASV jaunais komiķis Sīns Sevojs, informē Raw Comedy Baltics pārstāve Dana Mazure.

“Mēs esam ļoti iepriecināti un pārsteigti, ka Pablo kopā ar sevi uz Rīgu atvedīs populārāko jauno zvaigzni Sīnu Sevoju. Tāpat kā Pablo, arī Sīna Sevoja šovam raksturīgi dažādi iespaidi un pazīstamu cilvēku attēlojums, taču jaunas paaudzes stilā,” vēsta Einārs Esensons, RAW ComedyBaltics pārstāvis.

Pablo Fransisko ir viens no pasaules pazīstamākajiem komiķiem. Viņa neticamā spēja sevi fiziski pārveidot kinozvaigznēs, mūziķos, draugos, ģimenēs un dažādās tautībās šovam piešķir īpašu šarmu.

Pablo Fransisko šovs ir izklaidējošs un aktīvs sniegums, kas izsauc neremdināmus smieklus un norāda uz absurdumu neloģiskajā ar popkultūru pārņemtajā pasaulē. Komiķa vispasaules šarma apliecinājums ir viņa pēdējās trīs Austrālijas un Skandināvijas tūres, kas tika izpirktas – starp tām arī viņa trešā 16 pilsētu tūre Zviedrijā. Viņa divas Comedy Central stundu garās epizodes “They Put It Out There” un “Ouch!” joprojām ir internetā pieprasītāko video sarakstos.

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas iepriekšpārdošanā Biļešu Servisa kasēs.

Papildus informācija:
www.rawcomedybaltics.com
Facebook.com/RawComedyBaltics

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV