Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klāt „Grejas Anatomijas” 10. sezona

Easyget.lv, 06.11.2013. 09:58

Kulta medicīnas drāma „Grejas Anatomija” jau 6.novembrī atgriežas televīzijas ekrānos ar 10.sezonu - tajā pieredzējušajiem mediķiem vēl ciešāk blakus stājas jaunie dakteri, lai plecu pie pleca glābtu dzīvības un izdzīvotu spraigo savstarpējo attiecību kaislības, informē FIC sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
Klāt „Grejas Anatomijas” 10. sezona

Sietlas Greisas slimnīcu ir pamatīgi izpostījusi viesuļvētra un tās ikdienas darbu satricinājis lielais tajā cietušo skaits. Galvenā varone Meredita stihijas laikā ir laidusi pasaulē mazuli un ķirurgi vētrā ievainotos operē kabatas lukturīšu gaismā – tik dramatiski iesākas kulta seriāla "Grejas anatomija" 10.sezona. 

Kamēr Meredita atkopjas no operācijas un ar pūlēm spēj nosēdēt mierā, arī citu skatītāju iemīļoto varoņu dzīves nestāv uz vietas. Pediatrijas nodaļas vadītāja Arizona pūlas atgūt savas mīļotās - Kallijas uzticību pēc tam, kad to piekrāpusi ar citā nodaļā strādājošu ārsti. Sirds ķirurģe Kristīna pamet savu partneri, bet neirotiskā ārste Eiprila sāk apšaubīt lēmumu precēt savu iecerēto. Un tas ir tikai pats sākums…

Šajā seriāla sezonā radīta gultne paaudžu nomaiņai. Jaunajiem praktikantiem, kuri arodu apgūst, strādājot kopā ar mums jau labi pazīstamajiem ārstiem, tiek dota iespēja sevi parādīt kā daudzšķautņainām personībām. Jauniņie sāk iegūt profesionālu pašapziņu un aptvert savu vietu sarežģītajā medicīnas pasaulē, kurā neiztikt arī bez sāncensības, nodevības un kaislībām.
Astoņu pastāvēšanas gadu laikā seriāls „Grejas Anatomija” ieguvis ne vien kritiķu atzinību, bet arī miljoniem skatītāju uzticību - tas saņēmis neskaitāmus apbalvojumus un pat nodēvēts par fenomenu, kurš ietekmējis kultūru un sabiedrību. Seriāls joprojām saglabā visaugstāk vērtētās televīzijas drāmas statusu starp skatītājiem vecuma grupā no 18 līdz 49 gadiem.

Seriāla radītāja Šonda Raimsa, jautāta par seriāla idejas un satura tapšanu, atzīst, ka visvairāk vēlējusies, lai stāsts ir par „spēcīgām un gudrām sievietēm, un to starpā valdošo sacensību”. Lai gan seriāls „Grejas Anatomija” nešaubīgi fokusējas uz medicīnas tēmu, šķiet, ka būtiskākais ir vēstījums par šo sieviešu, un, protams, arī ar tām saistīto vīriešu rīcību intensīvās un sarežģītās situācijās.
Slimnīca ir vieta, kur ik uz soļa risinās spraigi un negaidīti notikumi, taču tā tikpat lielā mērā ir vieta, kur ārsti pavada savu ikdienu. Un visai krāšņu ikdienu! Pikanti dienesta romāni, draudzības, kašķi, par krāšņu ballīti nomaskējies līdzekļu vākšanas pasākums, kurā smalkos tērpos saģērbušies ārsti flirtē ar potenciāliem sponsoriem... Un tas viss, lai iegūtu naudu slimnīcas tekošā jumta labošanai.

Skaties "Grejas anatomija” jaunāko 10.sezonu trešdienās, plkst. 19.00, sākot no 6.novembra tikai kanālā "Fox Life"!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV