Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Paziņoti konkursa izstādes „Jā/NeATKARĪBA” rezultāti

Easyget.lv, 14.11.2013. 09:38

Līdz decembra sākumam Jūrmalas pilsētas domes vestibilā un Mākslinieku namā skatāmas izstādes „Jā/NeATKARĪBA”
Paziņoti konkursa izstādes „Jā/NeATKARĪBA” rezultāti

13. novembrī izstādes atklāšanā Mākslinieku namā tika paziņoti konkursa „Jā/NeATKARĪBA” rezultāti. Izstādes žūrija 1. vietu un balvu 300 LVL piešķīra Laimai Akmentiņai par darbiem „Dziesma I” un „Dziesma II” un Aijai Bāliņai par darbu „Aprīlis Zaubē”. 2. vietu un balvu 200 LVL ieguva Andrejs Joksts par darbu „Mezgls”. 3. vietu un balvu 150 LVL dalīja Vija Dzintare par darbu „Cerība” un Askolds Darnopihs par darbu „Daugava”. 3. vietu ar balvu 100 LVL saņēma Līga Spunde par darbu „Šķidrauts”. Žūrijas atzinības ieguva Ilze Laizāne par darbu „Cīņa, neatkarība, brīvība”, Jānis Jēkabsons par darbu „Zaļā zeme”, Askolds Kolāts „Nārsta laiks” un Nils Kauliņš par darbu „Ezītis miglā”. Latviešu sapņa balvu „Kārklu latvietis” saņēma Monta Apsāne par darbu „Neredzamus kalnus gāzt”.

Konkursa izstāde Jūrmalas pilsētas domes vestibilā būs apskatāma līdz 6. decembrim. Izstāde Mākslinieku namā būs skatāma līdz 7. decembrim. Visi izstādes darbi pretendē arī uz „Skatītāju balvu” 200 LVL apmērā, tāpēc skatītāji ir aicināti aktīvi izteikt savu viedokli, nobalsojot par sev tīkamāko darbu. Jāpiemin, ka kāds no darbu vērtētājiem izlozes rezultātā iegūs pārsteiguma balvu no izstādes organizatoriem.

Izstādē piedalās Evija Freidenfelde, Olita Gulbe, Andrejs Ģērmanis, Ligita Caune, Elīna Elere, Nataļja Jeršova, Ineta Greiža, Envija Medne, Ilze Laizāne, Inese Margēviča, Jānis Ritums, Ieva Bondare, Jānis Veiss, Askolds Darnopihs, Ilda Sīlis, Valdis Bušs, Agnese Apsīte, Anna Pabērza, Andrejs Joksts, Rudīte Jēkabsone, Aija Bāliņa, Jānis Jēkabsons, Laima Akmentiņa, Lāsma Pujāte, Madara Gulbis, Ilze Muceniece, Linda Vigdorčika, Antra Ivdra, Ieva Strazdiņa, Andris Vēzis, Līga Spunde, Monta Apsāne, Jānis Murovskis, Reinis Senkēvičs, Antons Voprosovs, Undinus, Benno Tālivalds, Anda Ramāna, Mārīte Kluša, Vija Dzintare, Baiba Cihovska, Agnese Bule, Nils Kauliņš un Mareks Kolāts.

Jau ziņots, ka Jūrmalas kultūras centra un Mākslinieku nama rudens sākumā izsludinātajam konkursam darbus bija iesnieguši 66 autori un kopā bija iesniegti 114 darbi. Žūrija ekspozīcijai atlasīja 44 autoru 54 darbus, kas ir izstādīti gan Jūrmalas pilsētas domes vestibilā, gan Mākslinieku namā.

Foto: Rudīte Jēkabsone "Situācijas 3". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV