Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LU Radio NABA aicina pieteikt darbus ikgadējam fotokonkursam

Easyget.lv, 14.11.2013. 13:02

Par godu LR 5 LU Radio NABA 93,1 FM 11. dzimšanas dienai izsludināts fotokonkurss par tēmu „Skaņa”.

Konkursa tēma tradicionāli turpina iepriekšējos gados izvēlēto tematiku, kuras centrā joprojām ir radio un viss, kas ar to saistīts. Fotokonkursa dalībnieki aicināti savos darbos radoši parādīt redzējumu par tēmu saskaņā ar savu oriģinālo vēstījumu un apspēlēt kādu sabiedrībā aktuālu motīvu, radot mākslas darbu. 

Katrs konkursants var iesniegt vienu vai divas fotogrāfijas, tās var būt gan digitālas, gan analogas.
Pieteikšanās notiek, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu: http://www.naba.lv/konkursi/fotokonkurss/naba11x11/nc/

Darbu iesniegšana ilgs līdz 30. novembrim. Kompetenta žūrija vērtēs darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai. Konkursa rezultāti tiks paziņoti 6. decembrī.

25 žūrijas izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "11x11" par godu radio NABA 11. dzimšanas dienai. Šogad izstādes ceļojums sāksies radio NABA mūzikas klubā NABAKLAB, turpināsies mākslas telpā „371”, Latvijas Mākslas akadēmijā, Latvijas Kultūras akadēmijā un noslēgsies Latvijas Universitātes centrālajā ēkā.

Žūrijas izvēlētie trīs labākie autori iegūs balvas: dāvanu kartes fotoaprīkojuma iegādei, balvas no radio Naba, mūzikas kluba Nabaklab, izdevniecības Neputns. Pirmo 3 vietu ieguvēji saņems arī portāla fotokvartals.lv FK - Latvijas fotogrāfijas gadagrāmatu 2013, kā arī žurnāla „National Geographic” abonementus.

Vairāk informācijas: http://www.naba.lv/zinas/t/22859/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV